Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy Hrvatska

Sugar daddy Hrvatska

Sugar daddy Hrvatska – Uvod

Popularna žargonska riječ “sugar dady” može biti često čujan pojam u svakoj vrsti razgovora. Bilo da ste riječ čuli prije ili ste je jednostavno naučili, imate sreće kad ste došli na našu stranicu tražeći Sugar Daddy Hrvatska i njezino stvarno značenje. Osnovna misao koja stoji iza pojma „sugar“ je tip koji podržava profesiju, stil života, dobre prijatelje i druge akcije svoje partnerke, bilo da je to neobavezno ili u bilo kojem ozbiljnijem pristupu. On je gospodin koji nudi novac za potporu onim stvarima koje mu čine zadovoljstvo. On je tip za kojeg se svaka žena sanja da se uda. Sugar daddy se razlikuje od čovjeka do čovjeka, ali obično je to povezano s tim koliko novca zaradi. Za mnoge žene ovaj se pojam obično povezuje sa ostarjelom ljepotom, kao i s vrstom financijske potpore koju si u svakom trenutku mogu priuštiti same. Nisu samo žene koje razmišljaju o tome da stupe u vezu s muškarcem koji joj može osigurati novac. Mladi i stari slično pronalaze podršku nekoga tko je bogat i uspješan. Evo jedan primjer uporabe ovog modernog termina riječi danas: Romana – “Jesi li vidjela Dianin novi dijamantni prsten? “, Klara – “Zar ne znaš, kupio joj ga je njezin novi sugar daddy. Ne mogu vjerovati, pa on je istih godina kao i njezin otac “. Trenutno, s ekonomskim stanjem, danas se pojam sugar daddy i sugar baby koristi veoma široko. Većina ljudi primjenjuje ove fraze u temeljnijem smislu da bi opisala muškarca ili supruga koji zasigurno financijski pomažu ženskom društvenom životu, ali i druge važne dijelove njezina načina života.
Zanimljiva činjenica o Sugar Daddy-u:
Riječ “sugar – šećer” žargonska je riječ za novac i luksuz od sredine 19. stoljeća i definira prirodu odnosa između jednog para. Riječ ” daddy – tata” bila je sleng među prostitutkama za starijeg muškarca od 16. stoljeća i odnosi se na dobnu razliku između njih dvoje. Izraz “sugar daddy – šećerni tata” upotrebljava se od početka 19. stoljeća, kada se Adolph Spreckels, nasljednik Spreckelsove šećerne sreće, oženio ženom koja je bila 24 godine mlađa od njega i nazvala ga “sugar daddy – šećerni tata”. Međutim, prva zabilježena uporaba bila je 1923. godine u Syracuse Heraldu u epizodi priče “Budućnost debele Ane”.
U prošlosti na našoj stranici ste mogli pročitati neke intervjue nekoliko sugar baby, kada se razgovaralo o njihovim iskustvima sa stranicama za upoznavanje, sa drugim sugar osobama, muškarcima i ženama i kako pronalaze ljude koji su im spremni platiti. Svaki je sugovornik imao različita iskustva. Vi o svemo detaljnije i mnogim lijepim iskustvima takođe možete saznati više ukoliko kliknete na link, koji će vas odvesti u ovaj zanimljivi svijet zabave i glamura. Danas ovdje na našoj stranici na temu Sugar Daddy Hrvatska intervjuiramo jednog sugar daddy zbog čijeg ga je iskustva u SeekingArrangement natjeralo da preispita svoje sklonosti za zabavljanje i pozabavi se vlastitim problematičnim pristranostima o ženama svih dobnih skupina.

Sugar daddy Hrvatska – intervju 1 dio

Recite mi nešto o sebi?
Primarno osnivač sam i izvršni direktor globalne softverske tvrtke i privatno sugar daddy Hrvatska. Moja neto vrijednost je nešto više od 5 milijuna eura. Puno putujem, ali imam sjedište u Zagrebu. Razveo sam se prije otprilike 3, 5 godine, a kad je došlo vrijeme da se vratim u igru, shvatio sam da se ne mogu vratiti na konvencionalne veze. Imam 50 godina, ali vjerojatno izgledam kao da imam 38. Nevjerojatno sam u formi, neprestano vježbam u teretani i imam mentalitet nekoga od dvadeset i neku godinu jer se jednostavno volim zabavljati. Iskačem padobranom iz aviona, znaš? Ja sam jednostavno samo jedan od tih tipova.
Zašto se osjećate tako kao da se ne možete vratiti konvencionalnim spojevima?
Moj raspored poslovnih obaveza mi je to jednostavno zabranio. Kad sam konvencionalno izlazio, uvijek je slijedilo isti obrazac: Upoznaj djevojku, izađi s njom, sviđa li im se moja vibra itd. Onda započinjem svoj ludi raspored putovanja i tu je užasno puno stresa i slanja poruka u smislu: Kada se vraćaš? Gdje si? Pa sam pomislio u redu, što ako nekoga financijski podržavam i kad sam ovdje u Hrvatskoj da imam društvo nekoga s kim ću da uživam. Činilo mi se to kao savršeno rješenje.
Pa kako ste završili na Seeking Arrangement?
Stranicu sam počeo koristiti kao sugar daddy Hrvatska, jer sam mislio da je to jedini način da upoznam žene koje život nije okaljao.
Kako to mislite, da upoznate žene koje život nije okaljao?
Jednostavno sam otkrio da kako žene i muškarci stare, postaju sve više okaljani svojim iskustvima. Oni u sebi stvaraju negativnu pristranost kao standardni operativni postupak. Išao sam na mnoge sastanke sa ženama u 40-ima i ono što sam smatrao dosljednim među svima njima jer su odmah tražile da saznaju da li ću ih povrijediti, čak i od prvog spoja. Onda sam slučajno sreo prijateljevu sestru na večeri, imala je 31 godinu i razgovarali smo skoro 6 sati. Bilo je tako nevjerojatno osvježavajuće. Bilo mi je nevjerojatno. Već tada mi je postalo jasno da konvencionalno zabavljanje neće uspjeti. Tako sam pronašao Seeking Arrangement.
Koga ste na toj stranici upoznali i je li bilo uspjeha?
Da, na tom mjestu upznao sam tri žene. Prvu koju sam upoznao i konkretno pozvao na piće bila je vrlo otvorena prema činjenici da će se, sve dok postoji neka kemija, sastajati sa mnom i spavati sa mnom za novac. Nažalost, zapravo nisam baš taj tip, trebam više emocionalne veze s nekim, iako u tom okruženju može zvučati čudno. Sljedeća žena bila je netko koga bih nazvao “djevojkom iz susjedstva”. Vjerojatno ne bi trebala biti na web mjestu i tražiti emocionalnu vezu, ali treba joj financijsku pomoć. Tako sam izlazio s njom četiri do pet mjeseci. Nakon dva mjeseca rekla je, ne želim više novac, jednostavno uživam da te upoznajem. Doista mi je nešto govorilo da ne traži dugoročnu novčanu korist i da s nekim ipak možete imati pravi odnos.

Sugar daddy Hrvatska – intervju 2 dio

Što se dogodilo s tom vezom?
Tijekom sljedeća dva mjeseca razlika u godinama zalupila nam se u lice. Sjećam se da sam izašao na marendu s njom i njezinim prijateljima, a netko je šapnuo: „znate li čiji je to tata? “ Na mene stvarno nije utjecalo, ali vidio sam izraz njezina lica. Kad smo kasnije razgovarali o tome, rekla je da nije nužno bila pripremljena za to. Tako smo odlučili ostati samo prijatelji.
A treća žena?
Treću ženu koju nazivam “plaćenicom” bila je najžešća osoba koju sam ikad upoznao. Sve bi rekla samo da pomislite da vas voli. Dobijala od mene novac, poklone, putovanja i avionske karte, a kad ju je dečko napustio, došla je puzeći do mene. Tako se na kraju preselila kod mene na neko vrijeme, a onda sam je morao smjestiti u stan. Jednom sam joj rekao, hej, gledaj, moramo imati pravu vezu ili ovo ovako neće uspjeti.
Što podrazumijevate pod pravom vezom? Jeste li možda željeli monogamiju?
Nisam očekivao monogamiju, ali od mene se tražilo. Pa sam joj rekao, u redu, ako imaš osjećaje prema nekome drugome, nije problem samo mi javi i mi ćemo ovo prekinuti. To bi trebao biti najbolji dio na stranicama poput Seeking Arrangement kako ne biste trebali lagati. Kao na primjer, ovo sam ja sugar daddy Hrvatska (ime mog profila), ovo je moja situacija, ako želite biti sa sugar daddy Hrvatska pod ovim uvjetima, bit ćemo zajedno. Ali stvar je bila u tome što sam je pokazivao pa skoro cijelom svom svijetu – imam djecu koja su znala za nju, moja bivša znala je za nju. Govorila je sve ispravne stvari, ali njezini postupci nisu se podudarali s onim što je govorila. Pa sam joj rekao, ili se promijeni ili ovo s nama neće uspjeti. A onda, jednostavno je nestala kao duh.
Je li se to iskustvo danas promijenilo, biste li hodali sa ženama određene dobi?
Da sam slobodan, definitivno bih hodao i sa starijim ženama. Gledao sam na starije žene kao ono da imaju stav da život nije najveća stvar na svijetu. Nakon što sam obradio sve što sam prošao, sad shvaćam da jednostavno nisu nužno spremni trpjeti sranja i neće sjesti tamo i misliti da je vrijeme uvijek ružičasto. Osjećam da je vjerojatnije da će starija žena biti komunikativna i reći: “Ne želim to više raditi. ” Shvatio sam da ponekad mlađe žene to ne znaju raditi, pogotovo ako su u vezi u kojoj im je potrebna financijska podrška zbog straha od nepoznatog, kao ono: Oh, Bože, što dalje. Jedna djevojka koju sam upoznao isto tako na na SeekingArrangement znala je to često govoriti. Samo zato što imate novac, imate moć. Ali na dinamiku upoznavanja sugar baby gledam kao na međusobno snažnu vezu, osim ako sugar baby očajnički želi novac, a kad očajnički želi novac, tada je to neravnoteža snaga. Ali ne moram nužno gledati na sugar zabave jer muškarac ima svu moć, a ženama je jednako lako otići. Osim ako, naravno, financijski ne mogu.

Sugar daddy Hrvatska – intervju 3 dio

Pa, imate li sada nekoga, zabavljate li se s kim?
Djevojka s kojom se sada trenutno zabavljam, upoznao sam je sasvim slučajno dok sam jeo sam na terasi restorana. Ona je prolazila, telefon joj je ispao i razbio se na na stotinu komada i pomogao sam joj da ga digne. I na kraju mi se pridružila na moj poziv, sjela za moj stol i popila čašu vina sa mnom. Mlađa je od mene, ali zanimljivo je – majka joj je puno mlađa od oca, pa je navikla na taj koncept.
Dosta toga smo raspravili na ovu temu sugar daddy Hrvatska, rasprava o novčanim sredstvima, starijim muškarcima koji zloupotrebljavaju svoju moć itd., da li je sve to promijenilo način na koji danas gledate na vaše odnose?
Pomalo, do neke mjere. Razgovarao sam sa svojom trenutnom djevojkom o dinamici moći jer očito zarađujem puno više novca od nje. I pitao sam, osjećaš li se ikad kao da ja imam više snage u ovoj vezi od tebe? A ona me je pogledala i rekla: „Ne više snage, ali ti očito možeš raditi stvari koje ja ne mogu i zbog toga ću se osjećati uvijek pomalo ljubomornom. Sad sam više zabrinut zbog percepcije prijatelja moje djevojke jer me potencijalno smatraju grabežljivijim. I mislim da sam promijenio svoje ponašanje. U Zagrebu ću se najvjerovatnije držati onih mjesta koje poznajem, gdje me ljudi poznaju. Barmeni, vlasnici ili poslužitelji, gdje me ne vide samo kao nekog starog momka koji hoda s ovom mladom djevojkom.
S obzirom na činjenicu da zarađujete više novca od svoje djevojke, podržavate li je i financijski?
Moja trenutna djevojka ima posao, ali nema posao s kojim može platiti životni stil koji voli, pa smatram da je financijski podržavam gotovo jednako.
Dakle, ušli ste u taj svijet sugar dady-a znajući da ćete morati uložiti malo novca, ali željeli ste i pravu vezu. Mislite li da je to očekivanje bilo pošteno?
Ne moram nužno znati da li je to pošteno, iskreno. Mislim da je dinamika web stranice poput SeekingArrangement takva da morate pretpostaviti da će onaj koga sretnete na toj stranici reći sve što može reći samo da bi postigao bilo koji cilj koji bi mogao imati. A taj je cilj dobiti novac. Mislim, do tog sam zaključka došao nakon one plaćeničke veze. Nije bilo načina da se zaobiđe činjenica da se bez novca te veze nikada ne bi dogodile.
Poštovani čitaoci, bio je ovo jedan u nizu naših intervjua sa sugar osobama, a danas smo razgovarali sa jednom takvom osobom na temu sugar daddy Hrvatska. Kliknite na link i preko ove stranice upoznajte bolje ovaj sugar svijet lijepih i zgodnih djevojaka, bogatih muškaraca i žena.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!