Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy – opis i uloga u vezi 1 dio

Što je sugar daddy i kako funkcionira veza? Sugar dady velikodušan je stariji čovjek koji izdašno troši na ljubavnicu, djevojku ili dečka. Često je poslovni čovjek, koji sebe smatra previše zauzetim za uobičajena druženja – i nema malo novaca. U međuvremenu je sugar baby obično privlačna mlađa žena koja si ne može priuštiti svoj luksuzni način života. Par će obično rano uspostaviti financijski sporazum – kao i njihove granice, poput toga razmišljaju li o seksualnoj vezi ili ne. Neke od tih djevojaka traže mjesečnu naknadu, dok druge dobivaju za „troškove“ u obliku glamuroznih poklona i kupovine. Sve više je tih djevojaka koje se obraćaju svom tatici da bi im platio honorar.
Što je sugar daddy i kako ga opisuje jedna od najvećim web mjesta za upoznavanje? Prema Seeking Aranžmanu, prosječni sugar dady ima 45 godina – i zarađuje plaću od 176. 000 funti. Dok prosječna sugar baby zarađuje 2300 funti mjesečno (3300 američkih dolara), čineći ugodnu godišnju „plaću“ od 20. 930 funti (29. 600 američkih dolara). Tako je popularan Samit o sugar osobama 13. travnja u New Yorku, a u Londonu je održan prošle godine. Web stranica je događaj opisala kao: “Bez obzira trebate li pomoć za dobivanje sugar tatice ili želite steći nove prijatelje, Sugar Baby Summit vas pokriva! ” Bivša zvijezda Love Islanda Megan Barton-Hanson imala je sugar taticu prije nego što je bila u showu, a izvori su otkrili da je zbog toga živjela vrlo raskošno. Zvijezda je posjedovala Range Rover Evoque, i “svu dizajnersku opremu na svijetu”.
Ispostavilo se da Sugar tatica nije tako jednostavan koncept. Iako povremeno ispunjava stereotip o imućnom muškarcu srednjih godina koji mladu ženu obasipa darovima i novcem u zamjenu za druženje, međutim ima još toga. Identificirali smo nekoliko tipova sugar odnosa: sugar prostitucija, sugar spojevi, druženje uz naknadu, sastanak uz naknadu, sugar prijateljstva s blagodatima i pragmatična ljubav.
Sugar prijateljstva temelje se na druženju, intimnosti ili drugim oblicima pažnje u zamjenu za osobnu korist (financijska potpora, materijalna dobra, profesionalni napredak). Takve vrste sporazuma teško da su nove – 1750-ih gejše su smatrane društveno uvaženim zabavljačima, iako su plaćene da zabavljaju muškarce, obično bez seksa. Tijekom prva dva svjetska rata, vojnici su platili ženama da im se pridruže za večeru ili ples. Ali većina suvremenih istraživanja usredotočena je na transakcijski i seksualni opstanak u subsaharskoj Africi i sastanke uz naknadu u istočnoj i jugoistočnoj Aziji. Na primjer u SAD u jednoj studiji razgovaralo se s 48 žena i o njihovim iskustvima kao sugar baby. Pitane su kojim aktivnostima su se bavile, je li seks s sugar taticama bio uključen i jesu li njihovi životi isprepleteni s njihovim dobročiniteljima. Zaključak je bio da 40% žena nikad nije imalo spolnih odnosa sa svojim sugar taticama, a one koje jesu često su imale istinske, autentične veze s sugar taticom. Također da većina njih nije imala dogovor za plaćanje.

Što je sugar daddy – opis i uloga u vezi 2 dio

Sugar prostitucija, je oblik ušećerenja bez osjećaja i čisto razmjene darova za seks. Kompenzirano zabavljanje, popularno u Aziji, uključuje novčanu ili materijalnu naknadu za uzimanje kave, obroka ili zajedničko prisustvovanje određenom događaju.
Kompenzirano druženje uključuje širi opseg aktivnosti i često uključuje ženu koja se sve više isprepliće u životu sugar dady muškarca. Ni kompenzirano druženje ni kompenzirano druženje ne uključuju ništa seksualno za većinu ljudi. Druženje uz naknadu, najčešći je oblik šećeranja, kombinira isprepleteni život druženja sa seksom. U ovom slučaju, većina žena prima od sugar dady doplatak tjedno, mjesečno ili po potrebi. Iznosi bi se mogli kretati od 200 do nekoliko tisuća dolara mjesečno. Sugar prijateljstva su uzajamno korisni odnosi s nekim koga žene smatraju prijateljem. U stvari, ti dobročinitelji često su dio ženskog života već ili uskoro postaju dio njega. Sugar prijateljstva sa seksualnim blagodatima više su nestrukturirana. U nekim slučajevima sugar tatice plaćaju sve životne troškove sugar baby, uključujući stanarinu, račune za mobitel, odjeću, automobile i odmore.
Kategorija pragmatična ljubav, neke od tih veza su uključivale sugar taticu i sugar baby koji su se nadali da će završiti zajedno, sa ženom o kojoj bi se sugar tatica brinuo do kraja života.
Mnoge žene nisu namjeravale imati dobročinitelja. Slučajno su srele nekoga na poslu ili tijekom ugostiteljskog koncerta koji se želio brinuti o njima. Te veze mogu trajati desetljećima.
Plaća je obično neoporezivi prihod sugar baby i njenog sugar tatice. Ovakav aranžman općenito dobro uspijeva za svaku stranu, jer njoj pruža određeni stupanj samopouzdanja, a istovremeno joj omogućuje održavanje efikasnog životnog standarda. Osim što u njeno ime nudi sredstva za osnovne potrebe, često joj se pružaju i pokloni. Ova dama također može očekivati da će je počastiti s odjećom i ostalim stvarima neophodnim za svakodnevni život.
Što je sugar daddy u vezi? Fantastična putovanja, poslastice i darovi. Mnogi sugar tatice obožavaju putovati, a zbog zauzetog profesionalnog života uvijek se kreću po svijetu. Poslovna putovanja su najbolji način za izvođenje svoje sugar baby na neko romantično mjesto.
Što je sugar daddy po pitanju sigurnosti? Sugar tatice vrlo su dobro povezani, pružaju brojne mogućnosti ljudima iz raznih industrija i područja, što se može pretvoriti u fantastične profesionalne mogućnosti.
NULA drama, a kamoli igranje igrica i šema. Oni su zrele osobe i suviše su zauzeti da igraju igrice. Cilj im je sjajna veza, u potpunosti iskrena i obostrano korisna.
Znamo koliko je stresan vaš svakodnevni život. Želite se riješiti svega što vam vraća rutinu u sjećanje. Odnos sa sugar baby je prikladna strana i ne morate biti izloženi pretjeranim očekivanjima, niti trpjeti razočaranja zbog nepoštenja i nedostatka transparentnosti. Ako se odlučite postati sugar tatica, imat ćete savršen aranžman sa svojom sugar djevojkom i oboje ćete znati što možete očekivati jedno od drugog. Ovo je najbolja stvar za svakog muškarca ako se odluči biti sugar daddy.

Što je sugar daddy – internet stranice za upoznavanje 1

Sugar djevojke imaju potrebu da pronađu pravo mjesto za pronalazak bogatih muškaraca. Međutim, pronalaženje savršene internetske stranice za upoznavanje sugar tatice nije nimalo lak zadatak kada se uzmu u obzir stotine – ako ne i tisuće – dostupnih web stranica za sugar susrete koje su trenutno dostupne. Ovaj popis smo uradili kako bi vam olakšali pretraživanje da saznate što je sugar dady ustvari. Također možete klikom na link preko naše stranice isto tako olakšati potragu i saznati što je sugar daddy i gdje vas očekuju najbolje stranice i mnogo druge zabave. Pripremite se za romantični i luksuzni život pronalaženjem nekih od najprihvatljivijih neženja koji bi neki od njih mogli postati vaš sugar daddy. Evo popisa najboljih mjesta za sugar tatice. Provjerite ih i saznajte što je sugar daddy!
Seeking – Najveća web stranica za pronalazak
SugarDaddyMeet – Vrhunsko web mjesto za upoznavanje sugar tatice
SugarDaddie – Drugo najbolje mjesto za pronalazak sugar tatice
Miss Travel – Savršeno za sugar osobe koje vole putovati
What’s Your Price – Izvrsno za sugar baby koje žele kratke aranžmane
Ashley Madison – Savršeno web mjesto za oženjene sugar tatice i udate sugar baby
EstablishedMen – Najbolja korisnička podrška za sugar baby
RichMeetBeautiful – Izvrsna mobilna aplikacija za upoznavanje
Adult Friend Finder – velika web stranica za pronalaženje pravog sugar tatice
EliteSingles – Najbolje mjesto za tradicionalne sugar dedice
Seeking – Dosta sjajnih sugar tatica; Uravnoteženi omjer baby i daddy; Može im se pristupiti putem mobilne aplikacije; Sugar baby prijavljuju se besplatno; Slučajan odabir šećera; Sugar daddy trebaju plaćati članstvo. Seeking, poznato i kao Seeking Arrangement, možda je najpopularnije mjesto za pronalazak sugar osobe danas, a koje su dobro prihvatile i sugar tatice i sugar djevojke. Kao prvo, ova sjajna web lokacija ima puno dostupnih sugar baby kojima možete slati poklone i izlaziti ako ste sugar daddy. Web stranica trenutno ima oko 10 miliona pretplatnika s nevjerojatnim omjerom žena i muškaraca, zbog čega je vjerovatnije da se podudarate s pravim sugar tatom. I ovdje ćete pronaći puno muškaraca, od tradicionalnih starijih od 50 godina pa sve do vrhunskih sugar tatica koji se žele dobro zabaviti. Pored toga, Seeking je dostupan i kao web lokacija za priključivanje odraslih, kao i aplikacija dostupna za korisnike Applea i Androida, tako da uvijek možete razmetati se svojim vrućim tijelom kad god i gdje god.
SugarDaddyMeet – Mnogo bogatih muškaraca koje možete izabrati; Nulti trolovi ili računi; Učinkovita korisnička usluga; Ograničeno na 20 najbogatijih zemalja; Nije dostupno besplatno članstvo; Značajno mala baza korisnika. Sugar Daddy Meet postoji od 2007. godine i postao je jedna od definitivnih web lokacija za upoznavanje sugar daddy sugar baby koje žele uspostaviti neke obostrano korisne veze. Sugar Daddy Meet dostupan je širom svijeta, tako da nećete biti ograničeni geografskim ograničenjima ako želite sebi priuštiti bogat komad koji će vam kupiti skupe stvari u zamjenu za vaše druženje.

Što je sugar daddy – internet stranice za upoznavanje 2

SugarDaddie – Nema dosadnih oglasa; Ovdje su pronađeni nula lažnih računa, vrhunska web stranica za šećer; Ovdje se mogu dijeliti samo fotografije, Mala ukupna baza korisnika; Za prijavu je potrebna naknada.
SugarDaddie je možda jedna od najekskluzivnijih stranica za pronalazak. Kao takvi, otkrit ćete da ga isključivo posjećuju neki od najvećih potrošača (i najvećih zarađivača) iz njihovih lista sugar tatica. Kao sugar baby, ne očekujte ništa drugo osim vrhunskog iskustva ovdje, jer se SugarDaddie ponosi kao web lokacija za zabavu na najvišoj razini, na kojoj igraju samo najzanimljiviji i najbogatiji. Što je sugar daddy bogatiji samim tim i vi ćete kao njegova sugar baby biti obasuti većom pažnjom i velikodušnošću svog sugar tatice.

Miss Travel – Utočište za odmor; Odaberite putovanja koja vam se sviđaju; Svi sigurni kanali i transakcije, relativno spora korisnička podrška; Sugar baby ne mogu prilagoditi putovanja; Nema drugih dostupnih “darova”. Kao što ste mogli prepoznati iz njegovog imena, Miss Travel web je mjesto koje izričito obraća sugar taticama i sugar djevojkama koje radije odlaze na luksuzne odmore, a ne samo se drže uobičajene cijene cipela i nakita. Za sugar baby Miss Travel gotovo djeluje poput turističke agencije s dodatnim bonusom upoznavanja bogatih muškaraca koji će učiniti više od pukog zabavljanja i seksi putovanja. Ovdje tatice prilagođavaju odmore – od odredišta do aktivnosti – koje će im poslužiti kao primarna valuta na web lokaciji kako bi si priuštili ljupku mladu ljepoticu s kojom će provesti neko vrijeme. Kao sugar baby sve što trebate je odabrati koje putovanje volite, a Miss Travel će se pobrinuti za ostalo. A ako ste malo oprezni, s obzirom da idete na čudno mjesto s neznancem kojeg ste upravo upoznali na mreži, ne brinite: Miss Travel ima sveobuhvatan postupak provjere koji osigurava da sve strane koje sudjeluju u sugar odmorima koristeći svoju platformu budu legitimne.

What’s Your Price – Jedinstvena ponuda; Mnogi voljne sugar tatice; Korisnička služba je visoko kvalificirana; Postavite vlastitu početnu ponudu. Ima li boljeg načina da dokažete koliko vrijedi taj vaš zbijeni plijen nego da ga stavite na dražbeni blok? To je ono što vašu cijenu razlikuje od konkurencije: uklanja umoran postupak darivanja i umjesto toga pretvara vas u dragocjenu robu za koju će se sugar baby morati boriti ako žele komad. Svidjet će vam se na What’s Your Price. Uz to, What’s Your Price također ima vrlo učinkovit alat za pretraživanje koji vam omogućuje da pronađete prave šećere koje ćete pozvati na svoje mrežne aukcije.

Ashley Madison – Sigurno i diskretno upoznavanje; Postavke računa vrlo su prilagodljive; Razni načini plaćanja. Drugim riječima, dobivate sve koristi od bilo kakvog dobrog odnosa sa sugar daddy ali s dodatnim začinom izvanbračnih odnosa, što je sugar daddy u tom slučaju idealan odabir za vas.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!