Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sponzoruše u Zagrebu

Sponzoruše u Zagrebu

Sponzoruše u Zagrebu – početak priče

Zagreb, Hrvatska. Kada je naš urednik stranice na tjednom sastanku menadžmenta iznio plan tema za naredni mjesec, odlučili smo ovu temu sponzoruše u Zagrebu dodijeliti našoj vanjskoj suradnici L. L, kako bi pokušala na terenu istražiti ovaj fenomen u našem glavnom gradu i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja ipak je potraga za sponzoruše u zagrebu bila uspješna. U nastavku pročitajte sadržaj njene priče da li imamo sponzoruše u Zagrebu? Naša saradnica L. L provela je cijeli jedan dan razgovarajući s Robertom i dvije šećerne djevojke, Mikicom i Tinom, prije nego što su pristale na formalni razgovor o “šećernom načinu života”. Sve troje su nas zamolili da ne koristimo njihova prezimena; Mikica je razgovarala s nama telefonom, a Tina nas je zamolila da joj ne pokazujemo lice na slikama.
Gledajući 57-godišnjeg Roberta u crvenoj kariranoj košulji, mogli biste pomisliti da se nije razlikovao od bilo kojeg drugog muškarca. Uživa u muzici, voli životinje i voli da popije koju čašu u dobrom društvu. Ali njegove strasti uključuju i mlađe žene, a on od srca uživa u svojoj ulozi “šećernog tate”. Njegova posljednja šećerna djevojka imala je 21 godinu.
“Morala je iskusiti dobre stvari i došla je iz malog grada, gdje ih ne bi doživjela. Ne bi imala u tom gradiću gradski noćni život ili se našla u aprtmanu poput hotela Esplanade kod nas u Zagrebu. ” “To je samo nešto što ne voliš dijeliti sa svijetom”, rekla je Tina.
Mikica i Tina iskreno su govorile o svom strahu od diplomiranja na Sveučilištu u Zagrebu sa sa ogromnim iznosom novčanih izdataka. Finansijski stres sastavljen od uravnoteženja odgovornosti i obaveza redovnog fakultetskog obrazovanja primorao ih je da traže alternativne oblike prihoda.
“To je brz i lak novac”, rekla je Tina. “Gdje je tu posao.. to zapravo nije ništa. “
” Ne radim dovoljno zbog škole, pa zato ne dobivam dovoljno plaće “, objasnila je Mikica.
Cure su odlučile postati šećerne djevojke. Tina je svog šećernog taticu upoznala na Instagramu. Mikica se okrenula web stranici SeekingArrangement. com, jednoj od nekoliko WFTV-a koju je otkrila da djeluje kao platforma za povezivanje nadobudnih šećer djevojaka sa starijim muškarcima ili ženama koji su spremni pružiti finansijsku podršku u zamjenu za vrijeme i pažnju. Tražeći aranžman kaže da djevojke na taj način mogu zaraditi u prosjeku 2000 eura mjesečno od šećer tatica ili šećernih mama koje imaju prosječni godišnji prihod od 250. 000 eura. Žene novac koriste za sve što žele.

Sponzoruše u Zagrebu – iskustvo Roberta

“Pomoći ću nekome, hoće li platiti mu školarinu ili platiti automobil ili bilo što drugo. Onda idemo na uživanje, poput odmora s pet zvjezdica”, rekao je Robert.
Robert kaže da sebe smatra uspješnim. Rekao je našoj saradnici da zarađuje 200. 000 eura kao trgovac nekretnina u Beču i ima milion eura neto vrijednosti i traži određenu vrstu mlađe žene. “Ne budite kopač zlata i neću se ponašati prema vama kao prema kurvi”, rekao je.
Robert, koji sudjeluje u načinu života šećera više od desetak godina, vjeruje da ima dobar utjecaj na svoje šećerne cure i kaže da im je čak bio i mentor. Ali to za njega nisu bila uvijek najsretnija iskustva.
“Jednom sam pozvao nekoga na piće i nisam znao da su manično depresivni i bipolarni. Nakon što su popili nekoliko pića, morao sam im reći da odu, jer sam ujutro morao ustati na posao. Vrijeđalo ih je to što sam ih izbacio. ” Tu je i stvarnost razlike u godinama.
“Jednom sam jednoj rekao, želiš li ići vidjeti Arsenija Dedića, a ona je rekla: „a ko ti je to? “ kazao je Robert.
Ostali aspekti njegovih aranžmana bili su manje dramatični, ali i razočaravajući za njega. Rekao je da neke žene žele da im se plati za odlazak s njim na odmor, a druge traže skupe poklone, poput dizajnerskih torbica.
“Ne želim da me koriste. Ako ću imati bilo kakvu fizičku vezu s nekim, želim osjećati da žele biti sa mnom”, podijelio je s saradnicom L. L. “Želim malo smisla u tome. Ne želim ovo sve o seksu zbog novca. Ima puno žena koje mi pišu i kažu: ” Hej, doći ću k vama kući. Dajte mi 400 eura. ” “Nisam očajan. Ne moram to raditi”, rekao je Robert.
L. L je pitala Roberta za koji je dio aranžmana s potencijalnim šećerima očekivao seksualnost, kada su u pitanju sponzoruše u Zagrebu. “U trenutku sam kada idu ruku pod ruku”, rekao je. Robert vjeruje da su za neki muškarce i žene sponzoruše u Zagrebu i da su ovi dogovori samo za elitnu vrstu sponzoruša. “Ovo je samo jedan simptom društva”, rekao je.

Sponzoruše u Zagrebu – legalitet i problematika

Zatražili smo od Seeking Aranžmana da pojasni svoj stav o bilo kojem fizičkom odnosu između članova zajednice. Dobili smo odgovor da je netačno opisivanje “šećera” kao prostitucija. “Ne dopuštamo pribavljanje bilo koje vrste, a to uključuje prostituciju i pratnju”, “Svatko korištenje transakcijskog govora je zabranjen. Imamo tim za korisničku podršku koji radi danonoćno, kao i umjetnu inteligenciju i snažnu zajednicu koja samoprijavljuje. “
SeekingArrangement. com tvrdi da ima veliku internetsku zajednicu koja se na svojoj web stranici može pohvaliti s 10 miliona članova. Rasprostranjeno u 139 zemalja, kaže se da ima 8 miliona šećer cura i 2 miliona šećer tatica ili mamica. Kada smo pogledali web stranicu za ovu priču, izbrojali smo brojne linkove za pridruživanje. Korisnici čak mogu priložiti svoja članstva svojim Facebook profilima. Vi također preko naše stranice klikom na link možete biti direktno prebačeni na njihovu oficijalnu web stranicu.
Ali, ponekad nije sve onako kako se čini. Kad je L. L razgovarala s Tinom o svom šećernom tatici s fetišem stopala, Tina joj je rekla zašto ga je odbacila. Rekla je da se čovjek razljutio kad mu nije stalno slala poruke. “Bio je poput, znate ono kao, možete mi ukazati makar malo poštovanja'”, rekla je. Tina je prestala reagirati i novac je prestao pristizati. Kontaktirali smo nadležne iz Policijske uprave zagrebačke za njihovo mišljenje na činjenicu da sponzoruše u Zagrebu doista egzistiraju i da li je tu sve u granicama legalnosti. U izjavi nam je glasnogovornik rekao da vide potencijalnu vezu između povećanja broja slučajeva iznuđivanja i odnosa sa šećer osobama. “Naša briga je što se postupci ljudi kasnije prema njima, šećer osobama koriste na kriminalan način”, rekla nam je gospođa iz Policije. Iznuđivanje je praksa iznuđivanja novca ili seksualnih usluga od nekoga prijeteći otkrivanjem dokaza o njihovoj seksualnoj aktivnosti. Čini se da potencijal za probleme ne odvraća muškarce i žene svih dobnih skupina da se prijave za članstvo u sugar – šećer zajednicama. “Pomaže mi i ja pomažem drugoj osobi s kojom imam dogovor”, rekla je Mikica. “To je obostrano koristan odnos. “. Ovo je na kraju bio konačan odgovor jedne sponzoruše u Zagrebu.

Sponzoruše u Zagrebu – iskustvo prosječnog Zagrebčanina

Razbijač prozora
Prije nego sam završila zadatak dobiven od urednika stranice jedan od bliskih prijatelja znajući o čemu trenutno pišem, povezao me je sa jednim njegovim poznanikom koji je imao zanimljivo ali i nespretno iskustvo kada su u pitanju sponzoruše u Zagrebu. Pa da krenemo i da pročitate o čemu se zapravo radilo. Moj sagovornik mi je ispričao kako mu je to bilo prvo pravo dugoročno iskustvo s sponzorušom. Bila je slatka u svojim dvadesetim, a ja sam nedavno bio u strašnoj suhoj čaroliji. Nakon spomenute suhe čarolije “povezali smo se” i premotavam unaprijed za 1-2 mjeseca i tu igre počinju. Nakon odlaska na posao, vratio sam se kući i primio više od 20 e-poruka od moje sponzoruše o kupovini neke vrste odjevnih predmeta. Generalno, želite šutnuti ove djevojke neposredno prije nego što linija troškova zaista postane visoka, zapravo ne plaćajte joj puno, jer u početku vas čeka dugo putovanje. Smatrala je da bi bilo u redu pokušati podnijeti zahtjev za brojne kreditne kartice pod mojim imenom i naravno, sve su one odbijene. Nakon ovog fijaska, završim s drugom djevojkom i rekla mi je da je sponzoruša već bila u mom stanu kad sam se vratio s novom djevojkom. Ovo se pretvorilo u katastrofu, borbu protiv prozivanja, pokušaje pozivanja policije.. Nekoliko dana kasnije odlučili smo se “razići”. Kao što kažu, nema ništa gore od “ženske poruge” Premotajem unaprijed dvije sedmice i obavješten sam da su mi razbijeni prozori.
Plastika
Naslov bi trebao reći da je sve što je djevojka željela za svaku pojedinu vrstu dodatne pomoći u vezi s plastičnom operacijom koju je mogla dobiti. Definitivno to neću platiti. U svakom slučaju, učeći od originalne katastrofe oko sponzuruše, pokušao sam je završiti u roku od mjesec dana, ali stvari su se na kraju ubrzale. Nakon tjedan dana “izlaska” nagovještaja posvećenosti i useljenja, spremao sam se da odustanem od interakcije kad me upozorila da će tijekom vikenda dobiti “poboljšanja” (drugim riječima da je tražila bogatijeg muškarca). Pa sam se i tu zaglavio. Premotavam unaprijed dvije sedmice i imala je implantate. Izlasci su se završili.

Grupnjak
Neke od ovih malo luđih pokušat će istovremeno navesti druge sponzoruše u Zagrebu. Budući da sam idiot kakav i jesam, pokušao sam preokrenuti ovu situaciju u neku vrstu “grupne” zabave s jednom od njenih prijateljica. Dogovorili smo datum i mislio sam da će ovo biti izvrstan dodatak na mojoj listi sumnjivih životnih aktivnosti. Uđemo u hotel i sve ide u redu jer svi zujimo. Upravo kada se uklonila odjeća, sugar baby broj dva ima sms obavijest od nekog drugog šećer tatice broj 1. Sugar baby broj jedan shvaća da joj je djevojka broj 2 “ukrala” ovog drugog muškarca i vjerovatno neku mjesečnu naknadu. Uklonjena odjeća brzo se pretvorila u čupanje kose, psovke i udarce. Shvaćam da sam sada u prilično teškoj situaciji. Imam dvije polukrvave i polugole sponzoruše u Zagrebu, u svojoj hotelskoj sobi i ovo nije dobro. One neprestano galame jedna na drugu dok nije došao hotelski security.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!