Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sponzoruše u Hrvatskoj

Sponzoruše u Hrvatskoj

Sponzoruše u Hrvatskoj – uvodna istraga

Da li Hrvatska ima svoje sponzoruše? U našim medijima, ponajviše elektronskim na internetu, na primjer na platformi TikTok sve češće se pojavljuju ove djevojake i mladići koji pokazuju skupocjene poklone svojih sponzora, poput torbica, cipela, nakita, novca kojeg su dobili na ruke. Međutim veliki broj ljudi takve osobe proziva da su klasične sponzoruše. Internet usluga za pronalaženje partnera SeekingArrangement koja spaja sponzoruše s sugar taticama najveća je internet stranica takvog tipa, na kojoj možete pronaći korisnike te stranice iz cijelog svijeta preko naše stranice ukoliko kliknete na link, uključujući i hrvatske građane, a ponajviše hrvatice. Vođeni znatiželjom da se uvjerimo da li postoje sponzoruše u Hrvatskoj i mi smo se učlanili na tu stranicu SeekingArrangement. Na stranici je moguće otvoriti profil kao sponzor ili da tražite sponzora. Ako otvarate profil kao sponzor, prvo što vas pitaju koliko zarađujete mjesečno, koliko godišnje, koliko vrijedi vaša pokretna i nepokretna imovina? Otvorili smo profil kao 55-godišnji muškarac sa godišnjim prihodom od 4 milijuna dolara jer što ste bogatiji samim tim će se ove sponzoruše ženske i muške prije zakačiti za vaš profil. Onda je uslijedio lov na sponzoruše, sa akcentom na sponzoruše u Hrvatskoj koje imaju svoje profile na toj stranici.
Surfali smo stranicom za koju kažu da je najbolje mjesto za sugar osobe, slatke tatice, slatke mamice i slatke djevojke, a u prenesenom značenju ovo je najbolje mjesto za sponzoruše koje će vam oduzeti vaš teško stečeni novac, samo u ovom scenariju muškarci koji žele slatke djevojke zapravo dobrovoljno bacaju svoj novac. Zaista na stranici ima masa zgodnih i privlačnih djevojaka iz cijelog svijeta ali s obzirom da su nas zanimale konkretno djevojke iz Hrvatske ukucali smo u pretraživač naziv naše domovine na engleskom jeziku Croatia. Onda nam se izbacila lista na stotine profila naših djevojaka uglavnom studentica pa skoro iz svakog dijela Hrvatske, a dominiraju studentice iz Splita, Zahreba, Dubrovnika, Slavonije, koje traže za sebe sponzora iz cijelog svijeta.

Sponzoruše u Hrvatskoj – solidno kotiraju sa članstvom stranice TražimAranžman

Moram reći da me ni na koji način nije iznenadila činjenica o milionima profila kao korisnika stranice SeekingArrangement ali samo sam jako iznenađen i ne mogu to stvarno objasniti zašto ima toliki broj studentica iz Hrvatske, a koje ih neki pogrdno nazivaju kao sponzoruše u Hrvatskoj. Jer ako uzmemo u obzir broj stanovnika nekih velikih država i prisustvo osoba iz tih država na toj stranici u odnosu na broj stanovnika Hrvatske i prisustvo hrvatica na SeekingArrangement, nije velika razlika u komparaciji. Znači, definitivno je istinita priča koja kruži da imamo sponzoruše u Hrvatskoj koje se ni po čemu ne razlikuju od sponzoruša diljem svijeta. 25-godišnja Splićanka koja je na stranici u potrazi za imućnim starijim slatkim taticom traži 30 tisuća kuna kako bi ugradila silikone u grudi. Uspio sam svojim šarmom kontaktirati tu našu Splićanku i koja mi je kroz razgovor otkrila neke detalje iz svog života kao sugar baby. Ime njenog prvog sponzora nećemo navoditi jer je to njena privatna stvar, nego ćemo ga označiti imenom Bili. Kako ona kaže Bila je prvi put upoznala 2016. godine kada je bila studentica i imala je kao i svi drugi studenti mnogo troškova i potreba ali malo novca. Ali Bili joj je pomogao da bolje upravlja svojim troškovima i financijama. Viđali su se nekoliko puta tjedno, a ubrzo joj je Bili plaćao školarinu i stanarinu. Poslao ju je na egzotična putovanja po Evropi i Tajlandu. Kaže da ju je Bili naučio mnogo toga i da je zapravo gajila stvarna osjećanja prema njemu.
Zapravo, ona je imala 21, a Bili 60 godina kada su se povezali na SeekingArrangement, internetskoj stranici za pronalazak šećera koja se promovira kao nuđenje unaprijed i iskrenih aranžmana s nekim tko će udovoljiti vašim potrebama. Tipično su aranžmani između mladih žena i starijih muškaraca s novcem. Šećerne djevojke traže novčanu pomoć u zamjenu za društvo starijem muškarcu. Većina istraživanja koja su sporovedena kažu da su finansijski aranžmani česti, ali ne uključuju seks uvijek zauzvrat.

Sponzoruše u Hrvatskoj – neka iskustva

Rekla mu je da traži financijsku potporu za studentske i druge troškove, a Bili joj je rado pomogao. „Tog drugog datuma dao mi je 1300 eura, čime sam platila oko četiri ili pet mjeseci troškove stana i režija“, rekla je. Kad su se zabavljali nekih devet mjeseci, Bili ju je poslao na ljetni odmor na Tajland. Dok je bila tamo, saznala je da je Bili imao rak koji je metastazirao. Nakon što je odletjela kući, gotovo svake noći bdjela je kraj njegovog bolničkog kreveta. Mesec dana kasnije, umro je. Ovako je završila jedna sugar veza naše Splićanke koja je na kraju rekla, da joj je novac definitivno velika pomoć i da je svjesna da ih drugi gledaju kao sponzoruše u Hrvatskoj. Razmjena prijateljstva za financijsku podršku nije novost, ali Internet je omogućio ljudima da se lakše povežu. To u kombinaciji sa rekordno visokim školarinama za mnoge studente – u prosjeku 20. 000 kuna mjesečno samo za troškove stanarine i režija bez drugih troškova, ima koji traže alternativne metode financijskog rasterećena, poput Splićanke koja je postala šećer djevojka bez obzira na prozivke da su sponzoruše u Hrvatskoj.
Neke hrvatice, poput ove mlade Splićanke imaju dobru nadoknadu u međusobnim odnosima. Ponekad nije riječ samo o seksu, neki muškarci su samo usamljeni. Neki od njih zaista traže nekoga s kim će se družiti. “Rijetko kada šećer djevojke pronađu muškarca koji ne traži seks”, rekla mi je 20-godišnja Zagrebčanka takođe studentica ali na međunarodnom fakultetu u Sjedinjenim Državama. Kad partner plati sve, mnogi muškarci osjećaju da imaju pravo dominirati vezom. “Znala sam da je jedini način da zaradim dodatni novac prodati drogu ili postati sugar djevojka”, kaže ova mlada hrvatica iz Zagreba na studiranju u SAD. Viza joj ne dozvoljava da radi u SAD-u. Kaže da ne želi financijski opteretiti svoju porodicu. Kroz traženje dogovora upoznala je 37-godišnjaka koji se u početku činio normalnim, a zatim postao agresivan. Zamolio ju je da radi stvari mimo njihovog dogovora. Rekao joj je da će joj odmah poslati 1. 000 dolara za seks s njim. “Bila sam glupa i uplašena, pa sam učinila ono što sam morala”, rekla je. Kad je zatražila isplatu, on ju je izrugivao i odbio. Dok je pokušavala otići, „skinuo je majicu, omotao je oko moje glave i zapetljao je oko mog vrata.. stvarno sam mislila da će me zadržati kao taoca”. Drugi muškarac kojeg je upoznala zanemario je seksualni pristanak. Nakon tri mjeseca zajedno, postao je silovit i „prestao je da brine o onome što sam smatrala neudobnim.. Postao bi grublji i nasilniji prema meni, kao da mu se sviđa kad mu kažem da prestane”. “Neki momci daju vam novac i misle da prema vama imaju pristup 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, te da im nikada ne možete reći ne”, rekla je ova Zagrebčanka.

Sponzoruše u Hrvatskoj – muškarci također

Međutim, iznenadili smo se da na stranici ima mladića iz Hrvatske skoro koliko i djevojaka. I muškarci su šećer slatkiši takođe. Antonio je svog prvog šećer taticu pronašao kada je imao 18 godina. “Pokušao sam se družiti tamo gdje sam znao da se druže muškarci s novcem, jer nisam imao pojma šta radim”, rekao je. Poput naših hrvatica i njemu je trebao novac za fakultet. Njegov prvi sugar tatica platio je školarinu i dao mu novac za školske knjige i kupovinu odjeće. Antonio je rekao da mu nedostaju te pogodnosti. „Sada radim dva posla.. želim si priuštiti stvari koje sam nekada imao. Navikao sam se na takav način života “, dodao je. Primjetili smona desetine drugih mladića iz Hrvatske, koje isto tako možemo svrstati u sponzoruše u Hrvatskoj ali u muškom rodu. “Studiram psihologiju na fakultetu u Zagrebu i trebam pomoć. Pobrini se budem finasijski stabilan, a na meni je obaveza da ti u mom društvu ostaneš mlad i energičan. Tražim nešto novo, nešto drugačije. U obzir dolaze samo stariji ozbiljni muškarci”, stoji u profilu tog mladića iz Zagreba.
Drugi isto tako mladi Zagrebčanin, 19 godina, pored opisa visine, težine naveo je da je model i traži starijeg muškarca ili ženu za sponzora koji bi ga finansirali i kupovali određene stvari koje poželi. Da se primjetiti da većina ovih mladih hrvata redovito treniraju i održavaju svoj fizički izgled, jer to im je karta kako bi privukli svoje sponzore. Jedini uvjet kod ovih nazovimo ih sponzoruše u Hrvatskoj je da sponzor ima dovoljno novca kako bi se mogao finansijski pobrinuti za svog šećerka.
Zaključak do kojeg smo ovim istraživanjem došli je taj da sponzoruše u Hrvatskoj isto tako djeluju i rade poput sponzoruša na primjer u SAD ili drugdje u svijetu i da ih ima u velikom broju što Hrvatsku po tom pitanju stavlja na ljestvicu zemalja koje broje inponzantan broj ovih osoba po glavi stanovnika.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!