Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sponzoruša Zagreb

Sponzoruša Zagreb

Sponzoruša Zagreb – živjeti iznad svojih mogućnosti

Na osnovu predstavljanja na internet stranici kratkim naslovom Sponzoruša Zagreb – potrudili smo se da saznamo kako stoje stvari u vezi toga kod nas u Hrvatskoj, pa smo prikupili odgovore od stvarnih sponzoruša.

Zašto ste postavili oglas sponzoruša Zagreb?
Tijana: Oduvijek sam znala da želim životni stil koji kao glumica ne mogu dobiti. Smatrala sam da svoj dobar izgled i osobnost mogu zamijeniti za financijsku stabilnost kao sponzoruša.
Što ste naučili iz ovog iskustva?
Tijana: Nema ništa loše u tome da ideš za onim što želiš.
Zna li vaša obitelj i prijatelji čime se bavite?
Tijana: Da. Moja obitelj nije zadovoljna načinom na koji se bavim svojim ljubavnim životom. Svi moji prijatelji također traže sugar tatice.
Što podrazumijeva to u vezi za sugar tatice?
Tina: Sugar baby moraju biti privlačne bogatim muškarcima. Ne samo da moramo lijepo izgledati i dobro se odijevati, već moramo biti i zanimljivi. Nakon što ste uhvatili tipa, možete se veseliti otmjenim darovima, a možda čak i džeparcu. Obično je sugar daddy previše zauzet da bi provodio puno vremena s vama, ali želi pratioca za svoje slobodno vrijeme. Kao da vas drži u pripravnosti kad je u blizini.
Da li ste imali neko loše iskustvo kao sugar baby?
Tina: Tip s kojim sam bila uočio je mlađu i ljepšu ženu u klubu. Ulila sam dodatni šarm i držala sam ga rastresenim. Kad smo napustili klub, mislila sam da su moje brige gotove. Dok smo čekali auto, ona se pojavila. Pozvao ju je da prenoći kod nas. To je za mene prešlo granicu.
Kako je biti tip koji ide za bogatim ženama?
Mario: Rekao bih da je teže. Manje je bogatih žena koje možete birati, ali ustrajnošću možete nekoga pronaći. Sigurnost možete dobiti od sugar mamice, ali to nikad ne traje. Više sam poput njihovog ljubimca. Radim što traže i spavam s njima kad žele. Nikad nisam bio s sugar mamicom više od godinu dana.
Je li sve češće da se dečki povezuju s bogatim starijim ženama?
Mario: Žene danas imaju puno više slobode. Osposobljeni su ići za onim što žele, a mnogi od njih žele mladog momka. Ovaj će se trend nastaviti kako žene dobivaju bolji posao i imaju manje vremena za rješavanje problema muškaraca svoje dobi.
Koliko dugo ćete to raditi?
Tijana: Dok ne nađem nekoga tko će me oženiti. Plan mi je nikada ne raditi puno za fine stvari.
Namjeravate li u budućnosti imati stvarnu vezu ili se udati za nekoga vaših godina?
Tijana: Osjećam se dobro zbog kalibra muškaraca s kojima izlazim. Ne smeta mi ako su stariji. Mislim da se ne mogu vratiti zabavljanju s nekim tko zarađuje manje od mene.
Mario: Da. Osjećam se prilično iskorišteno nakon toliko vremena bavljenja starijim mačkama. Spreman sam pronaći simpatičnu djevojku svojih godina koju mogu upoznati s roditeljima.
Koje ste ekstravagantne stvari dobili od svog sugar tatice?
Tijana: Dobila sam stan u Beču. Tamo puno posluje i želio me imati u pripravnosti.

Sponzoruša Zagreb – stalna veza s sugar daddy

Ispovijest, sponzoruša Zagreb – Tko je sponzoruša? Evo nekoliko priznanja jedne hrvatske sponzoruše koje vrijedi pročitati.
Zašto lovim bogate muškarce? Volim novac ali isto tako volim muškarce, ali najviše volim kad se ove dvije stvari kombiniraju. Sad kad sam apsolvent bez posla, zaista vidim privlačnost udaje za novac. Moj sugar tatica me ljuti ponekad više nego bilo koja druga osoba koju sam ikad upoznala kada nisam bila sponzoruša. Jedino što mi pomaže da sačuvam zdrav razum je da on radi 2 mjeseca kao brodski kapetan, a nakon toga je tjedan dana kod kuće, a zatim ga više nema naredna 2 mjeseca. Kad mi se javio prvi put na moj profil na internetu gdje sam inače u kategoriji sponzoruša Zagreb, i kada je predložio da se vidimo, pristala sam na sastanak na kome smo razgovarali o tome šta očekuje od mene kao sugar baby, kao i šta ja očekujem od njega kao sugar tatice. Razgovor je bio otvoren sa obje strane i oboje smo bili spremni krenuti dalje sa našim dogovorenim ulogama. Iskreno onako fizički mi se i nije dopao ali njegov novčanik itekako jeste jer je kao kapetan prekookeanskog broda jedne Norveške firme odlično zarađivao.
Pokušava se odjevati poput nekog modela, ali je nizak, debeo i štreber. Njegove seksualne maštarije mi se ne sviđaju. Kad smo ih tek počeli isprobavati, bilo je zabavno i još uvijek se vodila ljubav, ali sada je nakon godinu i pol dana naše veze sugar baby – sugar daddy jednostavno hladan.
Pola slobodnog vremena kada dođe sa broda želi da se odijevam jeftino i da se ponašam tako kada smo sami u našim igricama. Voli biti dominantan i pokušat će zahtijevati nešto za mene nastrano, a kad odbijem, on se naljuti. Kad zapravo imamo „normalan“ seks, super je i ja zadovoljna, ali radije ne bih imala takvog posla s njim. Međutim kako sam već rekla zadovoljna sam njegovom velikodušnošću i ne mogu ostati bez stalnog izvora finansiranja, radi nekog mog možda i neopravdanog nezadovoljstva.
Počinjem shvaćati da sam razmažena i da mi se sviđa. Zaručnički prsten na mom prstu je princezni rez od 2 karata koji je inače moj prsten iz snova. Imam potpuno novi automobil kojeg sam dobila za našu godišnjicu. Trenutno radim na financijama za kuću koju želimo. Racionaliziram to jer ga nikad ne bih prevarila (nikada i nisam), a i volim ga ponekad i nije samo kad mi kupuje stvari. Jednostavno se osjećam pomalo neugodno zbog ovoga kako razmišljam. Mislim da ne zaslužuje da kažem nešto nevaljasto o njemu, jer ako stavim sve na vagu ipak će prevagnuti njegova dobrota. Da, definitivno sam zadovoljna sa svojim imućnim sugar taticom. Imati bogatog tipa donosi puno blagodati. Volim biti sponzoruša. Nema novca, nema ljubavi. I da, želim ovog mog bogataša. Jesam sponzoruša. Osjećam se tako da bi me možda trebalo smetati, ali meni ne smeta i ne zanima me što drugi misle

Sponzoruša Zagreb – ispovijest sugar dady 1 dio

Kod nas u Hrvatskoj zadnjih godina značajno je porastao broj onih koji su u svijetu biznisa visoko odskočili i prema nekim istraživanjima Hrvatska je na prvom mjestu u regionu po broju milionera, njih 22. 000, koji na svojim štednim računima u bankama drže cca 56, 3 miijarde kuna. Ako bi se u obzir uzimale vrijedne nekretnine, naročito one pozicionirane na vrhunskim lokacijama na Jadranu, moglo bi se izbrojiti i više hrvatskih građana koji imaju imovinu vrijednu barem milijun dolara. Onda i nije iznenađenje da u tom odnosu bogatih i onih koji nisu možemo često vidjeti na intrnetu naslove tipa sponzoruša Zagreb, sponzoruša Split, Pula, Osijek itd. Mnogo je hrvatskih djevojaka danas koje sebe nazivaju tim imenom ili nazivom sugar baby koje pokušavaju doći do svojih bogatih sugar tatica. Vjerojatno ste čuli za neke muškarce koji su zaslijepljeni ljubavlju i ne mogu vidjeti što svi vide: da je jedini razlog što je njihov partner s njima njihov novac. Ali što je s dečkima koji su potpuno svjesni što njihova djevojka traži? Ti muškarci znaju da je njihov značajan drugi partner sponzoruša i da su pristali na vezu. Hoće li požaliti? U sljedećoj ispovjesti / priznanju doznajte kako se stvarno osjećaju prema svojoj situaciji.
Ja sam sugar tata koji se zabavlja s sugar baby već 3 godine i koju sam pronašao na internet oglasu pod šifrom sponzoruša Zagreb.
Imam račun na SeekingArrangement. com od 2006. godine, ali također sam probao Sugardaddyforme. com i godinama sam bio na Craigslist Erotic Services prije nego što je taj odjeljak zatvoren. Upoznao sam bezbroj žena s ovih stranica. Razgovaram s njima i čujem njihove priče. Neke sam žene vidio godinama, a druge su bile samo jedno vrijeme, a neke su bile između. Slika koju oglasi prikazuju je seksi, mlada studentica koja upoznaje bogataša koji im plaća da izgledaju lijepo dok jedu večeru i putuju po mjestima uglavnom je tako. Žene koje ja susrećem su svakodnevne osobe. Imaju posao i inače redovan život. Nikad ne biste saznali da su sugar djevojke. U stvari, većina žena cijelu stvar prešućuje i najviše razgovara o tome s jednom djevojkom koja radi istu stvar.

Sponzoruša Zagreb – ispovijest sugar daddy 2 dio

Većina žena izdrži samo nekoliko tjedana kao sugar baby, često zato što im je dosta dosadnih prijedloga od jezivih muškaraca koji zapravo nemaju novca da im pomognu. Ja se prema sugar baby ponašam kao prema običnim ljudima, shvatim za što su spremni i idem s tim. Tipična sugar baby ima cilj, poput štednje za automobil, putovanja ili dobivanja novog stana. Vjerojatno je upravo prekinula s dječkom, ili se razvela i ne želi dramatiku zabavljanja. Neki od njih vole da im se sviđa stariji tip s novcem. Starije žene koje su se udale očekuju stvari, dok su sugar baby zahvalne da ih dobiju.
Već tri godine viđam jednu sugar baby koju sam upoznao preko web stranice upoznavanje-online. com kada sam se javio na njen oglas sponzoruša Zagreb traži sugar dady. Ona je upola mlađa od mene, ali naša veza je poput dječka i djevojke. Kao sugar daddy većinu ste vremena u fazi medenog mjeseca – dobro se ponašate, dobivate puno romantičnih večeri i doživljavaju vas kao spasiteljicu žena u nevolji i pomagača njenog boljeg načina života.
Išao sam na odmore s nekim ženama i nekima sam dao dodatni novac, ali to je nakon što ih dobro upoznam. Imao sam žene koje traže novac samo za večeru, ali ne pristajem na to. Zašto bih ja? Žene su molile za novac unaprijed ili za veliku naknadu, ali ne zahvaljujući tome. Na web lokacijama za zabavu o sugar baby ima simpatičnih djevojaka koje samo traže pomoć oko svojih računa, ali ima i puno prevaranata.

Kao i svim sugar baby s kojima sam komunicirao, dao sam im donaciju po posjeti od 200 do 300 eura, plus večeru, darove i izlete. Ali znam da vrlo lijepe studentice traže od 500 do 600 eura, a neke od njih i dobiju. Mora se biti oprezan s kim imaš posla – mnoge će vam reći da su studentice kad to očito nisu. Prvo što učinim kad kontaktiram neku sugar baby je da dobijem njen e-mail i telefonski broj te ga proguglam. Često se pojavljuju na Facebooku, ali ponekad i na stranicama za pratnju ili u pretraživaču ukucavanjem sponzoruša Zagreb na primjer. Jednom kad upoznam sugar baby, spreman sam potrošiti 2000 do 3000 eura mjesečno, uz sve večere, odmore i kupovinu. Neke žene traže 5000 do 10. 000 mjesečno, ali iznenadio bih se ako to dobiju.

Moja trenutna sugar baby ima dobar posao u kojem solidno zarađuje, ali nije si mogla priuštiti stan bez sustanara. Zahvaljujući meni ona sada samostalno živi u jednosobnom apartmanu i sretna je. Također sam je tri puta vodio van Hrvatske i bila je oduševljena.
Nikad se ne bih oženio. Imam prijatelje koji su kasno u životu izgubili ušteđevinu zbog supruge koja se umorila od braka i uzela kuću i bankovni račun, a zatim pronašla dečka koji joj je udovoljavao. Moj vlastiti brat vodio je dugu bitku za razvod i skrbništvo. Zapravo je tijekom godina potrošio na odvjetnike za razvod puno više nego ja na sugar baby. Zabavljam se i još uvijek si mogu priuštiti takav život.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!