Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Seeking Zagreb

Seeking Zagreb

Seeking Zagreb – Uvodno iskustvo autorice teksta

Kada imate 24 godine, bez posla, bez dečka i u borbi s mamom, preseljenje u jedan od najglamuroznijih gradova u Hrvatskoj, može se činiti dobrom idejom. Nema veze s troškovima. U Zagreb sam sam stigla u kolovozu 2017. Zbog sveg uzbuđenja zbog preseljenja u Zagreb, na kraju sam podijelila trosobni stan s još dvoje sustanara. Dobila posao u maloprodaji u trgovini za odjeću. Troškovi života i zabave bili su više nego što sam mogla podnijeti, zajedno s dugom studentskog zajma. Prošle zime prijatelj mi je ispričao o konceptu “sugar – šećer zabava”: “sugar baby” koja se povezuje sa “sugar daddy“ u vezi koja nudi financijsku podršku u zamjenu za druženje i eventualno seks. Sve je to ubrzano anonimnošću preko interneta, Seeking Zagreb u varijaciji “pratnje”, koja se prije oglašavala u google pretraživaču. Isprva sam oklijevala ali uvjerena sam bila da će se zabavljanje s sugar daddy rezultirati redovitim odnosom sa starijim muškarcem koji će me razmaziti dodatkom. Trebao mi je novac, a nisam htjela pitati mamu. Registrirala sam se na Seeking Arrangement i bila dostupna šećer taticama kada ukucaju pretragu Seeking Zagreb. To je web mjesto koje pomaže ljudima koji su zainteresirani za monetizirane spojeve da se i pronađu. Sugar tatice i neke sugar mamice plaćaju mjesečne naknade što im omogućuje neograničen pristup profilima šećer djevojaka koje se web mjestu pridružuju besplatno. Web stranicu ilustriraju fotografije žena, koje ponekad nose torbe za kupovinu, a često i u svečanim haljinama, zgodnim muškarcima s koferima za službena putovanja i pažljivo njegovanim strništem. Sadrži i odjeljak o „hipergamiji“ ili onome što je nekada bilo poznato kao sklapanje braka. Profili šećer tatica Seeking Arrangement uključuju koliko zarađuju – navodno. Jedan je čovjek, koji je na primjer naveo neto vrijednost od nekoliko milijuna, napisao: “Želim provesti kvalitetno vrijeme (i novac) s potencijalnim prijateljem (ili prijateljima). ” Drugi je čovjek sa sličnim finansijskim stanjem napisao: “Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati i volio bi biti mentor svima koji žele osnovati vlastitu tvrtku”.

Seeking Zagreb – Unovčavanje

Pravna pitanja nisu bila daleko od mojih misli kad sam otišla na nekoliko večera s muškarcem kojeg sam upoznala na Seeking ArrangementSeeking Zagreb, koji mi je rekao da ima 37 godina. Bio je Židov, pa smo morali ići na košer mjesta. Bez ikakve prethodne rasprave, uručio bi mi 200 ili 500 eura. Nije bilo seksa. Zatim je bio još jedan muškarac koji me je odveo na večeru u hotel Astoria u središtu Zagreba, nakon čega smo dobili sobu u hotelu Admiral. Svidio mu se taj hotel, rekao mi je, jer sobu možete rezervirati i putem interneta. Bilo je vrlo prirodno i osjećala sam se kao u normalnoj vezi, osim što mi je nakon toga dao novac. Sedam stotina eura, točnije. U ožujku sam odlučila da mi treba redovita naknada koja dolazi iz redovnog dogovora. Vratila sam se na stranicu i ubrzo dobila poruku od čovjeka koji se džentlmenski predstavio i rekao mi da je investicijski bankar u Berlinu, da je ukucao u pretraživaču Seeking Zagreb, te tako došao do mene i da često poslovno dolazi u Zagreb. Takođe mi je rekao ako sam zainteresirana za povremena maženja, da ima vrlo izdašan dodatak i to bi bilo jednom tjedno. Dao mi je svoj broj mobitela i zatražio da razgovaramo. Bilo mi je malo neobično jer te obično ne žele nazvati.
Kada me je nazvao na mobitel rekao mi je da njegovo ime na profilu lažno i tom prilikom preko telefona mi je rekao svoje pravo ime Ron, i da je uživao u dugotrajnom dogovoru s mladom sugar baby djevojkom. Ukratko nagradio me je najmanje što sam dobijala od njega hiljadu eura po susretu, kako mi je on u šali jednom rekao bankarskim žargonom – više od tekuće stope. Bila sam ono kao, “Opa, to je tako velikodušno”. Kada smo se čuli naredni put na telefon pitao me je imam li neku prijateljicu kojoj bi platio isti iznos. Rasprave o novcu bile su izričite, ali što će mi kupiti nikad nije izravno rekao. Uvijek je bilo, „Obećavam da ću se pobrinuti da se dobro zabavite”.

Seeking Zagreb – prijateljica dodatno pojačanje

Kontaktirala sam prijateljicu koja je bila nevoljna ali joj je novac trebao. Poslala sam Ronu nekoliko njenih slika i preko vibera smo sve troje razgovarali izravno. Odredili smo datum, utorak krajem ožujka. Bila mi je na neki način hitna ta situacija jer sam morala platiti neke troškove. Ron mi je rekao da se satanemo nas troje u hotelu po mom izboru u blizini glavnog željezničkog kolodvora u Zagrebu. Rekao je da se želi naći u podne, između ručka i večere.
Također mi je rekao kako bi volio da izgledamo ja i moja prijateljica. Želio je da nosimo tange i visoke potpetice, jako našminkane i izričito je zatražio “zadimljeno oko” i “golu usnicu”. Sreli smo se u predvorju hotela i po dolasku u sobu zamolila sam Rona da nam plati unaprijed. Složio se ali da plaćanje izvrši putem aplikacije PayPal kako bi mogao otpisati trošak ako ga plati digitalno. Složila sam se sa njegovim prijedlogom i sa njegovog računa zatražila isplatu uključujući sve troškove za mene i prijateljicu. Kada je zahtjev za isplatu prihvaćen, Ron je zahtjevao erotsku masažu od nas dvije i mi smo mu to sa zadovoljstvom ispunile. Zatražio je ponovni sastanak sa nas dvije i s obzirom da nisam bila sigurna da li će prijateljica biti na tom narednom sastanku, rekla sam mu poslati poruku za sljedeći put. Slijedećeg dana sam Ronu poslala poruku koja je bila iskrena u kontekstu da je najbolje za mene kombinacija kada sam sama kao sugar baby, a na što se on u potpunosti složio sa mnom. Imala sam sa tim sugar daddy još par sastanaka i onda sam prestala se viđati jer smo imali konkretan dogovor o periodu trajanja našeg dogovora. Pronalazeći malo vremena za ljubavne veze ipak mi je nedostajalo druženje, pa sam odlučila biti aktivnija na stranici Seeking Arrangement- Seeking Zagreb, mreži koja privlačne ambiciozne mlade žene povezuje s bogatim udvaračima koji se odluče u potragu za sugar baby preko pretraživača Seeking Zagreb.

Seeking Zagreb – divno iskustvo ostaje u lijepom sjećanju

Nakon što sam primila puno poruka u roku od nekoliko dana dogovorila sam isto tako dosta spojeva, često s starijim muškarcima. Moje iskustvo koje sam imala kao sugar baby sa sugar daddy, mogu reći da su oni ustaljeni, zgodni muškarci, koji žele život bez drama i spremni su za to platiti. Oni ne žele zahtjeve ili pritiske, ali spremni su me podržati i podijeliti ono što imaju. Imala sam veze koje su trajale otprilike godinu dana i nikad u životu nisam imala vezu za jednu noć. Kad god bih imala prekid, sljedeći bih put željela ići za nekim potpuno drugačijim. Pokušavala sam pronaći to savršeno podudaranje. Dobra stvar kod Seeking Arrangement – Seeking Zagreb je što sve karte stavite na stol i rano razgovarate o tome što točno želite od veze. Postoje parovi koji su godinama u braku i nisu nikada tako otvoreno razgovarali. Svidjela mi se ideja da me netko želi samo obasuti pažnjom i poklonima i osjećala sam se da imam bolju vezu sa starijim muškarcima nego sa vršnjacima moje dobi, a za takvo divno iskustvo mogu se samo zahvaliti Seeking Arrangement – Seeking Zagreb. Mislim da bi moja obitelj reagirala jako loše da je saznala za moju ulogu kao sugar baby pa bih se malo posramila i postidjela. Iako oni koji stoje iza Traženja aranžmana tvrde da je siguran, oni koji stupaju u veze ipak trebaju biti oprezni. Unatoč dogovorenim stvarima između obje strane, mnogi se brinu da će seks biti očekivan, a ponekad i prisiljen. Ja lično nisam doživjela niti jednu neugodnost, a isto tako nisam čula da se nešto slično desilo drugim korisnicima Seeking Arrangement. Koliko je meni poznata stvar i koliko sam upućena sugar tatice ne samo da pružaju financijsku pomoć, već sugar djevojke čak podučavaju kako upravljati svojim financijama i kako podići svoj tipičan uni stil života. Opisani kao bogati stariji muškarci, šećer tatice često su bogati biznismeni koji raskošno daruju mlade žene u zamjenu za društvo ili ponekad seksualne usluge uz pristanak sugar baby. Uglavnom su prezauzeti za konvencionalne veze i traže alternativne dogovore. Nadam se da vam je moje osobno iskustvo koje sam imala kao sugar baby i koje sam kroz ovu priču podijelila s vama, dovoljno poslužilo u odluci da se odvažite pristupiti takvim web stranicama i da pronađete tamo svog sugar daddy, sugar baby ili sugar mamicu.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!