Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Hrvatske sponzoruše

Hrvatske sponzoruše

Hrvatske sponzoruše – kako prepoznati sponzorušu

Sponzoruša je žena koja s muškarcima ulazi u odnose samo kako bi od njih dobila novac ili poklone. Wikipedia definira kopača zlata kao osobu, tipično ženu, koja se bavi transakcijskim vezama zbog novca, a ne zbog ljubavi. Kad se pretvori u brak, to je vrsta braka iz pogodnosti. Nakon ove definicije značenja sponzoruša sigurna sam da možete u svom okruženju prepoznati neke od tih osoba, što nesumnjivo znači da i mi imamo naše Hrvatske sponzoruše. Sponzoruše imaju neke tipične karakteristike. Ako gledate njihov obrazac ponašanja, očigledno ćete shvatiti kako su izuzetno brižne i da ćete pomisliti da su ludo zaljubljene u vas. Ali kad bolje upoznate sponzorušu, vidjet ćete da one nisu previše ambiciozne, ali željele bi da vi budete ambiciozni. Željele bi znati za vašu zaradu, ulaganja i imovinu i naljutilli bi ste ih ako im ne date skupi poklon na njihov rođendan. Njihov je stav u osnovi poput sugar baby ali razlika je u tome što je odnos sugar baby – sugar daddy čisto transakcijski i iskren, ali u ovom slučaju sponzoruša se želi prikvačiti za vas zbog materijalne koristi, a vi imate dojam da je riječ o ljubavi. S obzirom na činjenicu i internet oglašavanja naših djevojaka i žena na web mjestima za upoznavanje slobodno se može reći da Hrvatske sponzoruše svakim danom množe svoj broj. Nije lako prepoznati sponzorušu, ali pomoću ovih znakova moći ćete shvatiti voli li vas djevojka u vašem životu ili samo traži vaš novac.
Ona nema ciljeve
Znate da izlazite s sponzorušom ukoliko u svojim razmišljanjima nema vlastite životne ciljeve, ali neprestano pita za vaše. Kaže vam da mrzi kućanske poslove ili da radi na poslu od 8 do 16, ali voli uživati u životu zujanjem po gradu i voziti se u skupim automobilima.
Pretjerano je znatiželjna u pogledu vaših materijalnih dobara
Ona razgovor često usmjerava prema novcu koji zaradite i imovini koju posjedujete i želi dobiti jasnu predodžbu o tome koliko je vaše bogatstvo. Zamolit će vas da joj pokažete svoje imanje, odvedete je na vašu vikendicu ili na vašu jahtu na moru.
Ima skupe ukuse
Znate da izlazite sa sponzorušom kad vidite da je djevojka s skupim samo-održavanjem. Kupuje markiranu odjeću i pribor, vrlo je svjesna svog statusa i s visoka gleda na ljude koji nemaju dovoljno novca ili nisu zgodnog izgleda.
Nikad ništa ne plaća
Uvijek očekuje da joj platite one uobičajene stvari kada dvoje izađu na spoj i očekuje da je obasipate poklonima. Nikad ne govori o tome da te izvede negdje ili da ti pokloni nešto skupo. Ne vjeruje u stvari poput zajedničkog kuhanja ili zajedničkog promatranja zalaska sunca.

Hrvatske sponzoruše – obiteljska priča 1 dio

Ispričat ću vam u nastavku teksta porodičnu priču i shvatit ćete, kao što sam i ja osobno shvatila da mi itekako imamo svoje Hrvatske sponzoruše. Naime radi se o mom rođenom bratu. Nisu svi te sreće da na vrijeme nanjuše grabežljive Hrvatske sponzoruše. Moj je brat bio jedan od tih nesretnika. Iako smo imali veliko porodično imanje i hektare vinograda, nismo baš bili sigurni da je i djevojka iz neke bogate porodice. Dolazila je iz skromne porodice, što bi bio dostojanstven način da se izrazim. Moj je brat bio ludo zaljubljen u nju, bila je zaista lijepa i zgodna morat ću biti iskrena i realna ali brat nije znao da e hodao sa tipičnom sponzorušom. Rekla bih da su bili siromašni. Jer kad smo išli “vidjeti djevojku”, u skromnoj kući, usudila vi se reći trošnoj, bile su četiri prilično lijepe djevojke i sve su spavale u jednoj sobi. Primjetivši možda blagu neodlučnost na mom bratu, njihov otac je je kroz šalu rekao (mada meni nije zvučalo kao šala) da može odabrati koja mu se sviđa. Izgledao je toliko očajan. Imao je četiri zaista lijepe kćeri ali nije imao novca za miraze. A mi nismo htjeli miraz. Dakle, brak se dogodio i mi smo podržali brata vjerujući u ljubav, a ne u ljubav iz interesa. Međutim ona se od prvog dana ponašala kao da smo joj nešto skrivili. Nikad nije sudjelovala ni na jednoj obiteljskoj večeri i uvijek se nešto puno durila. Brzo je rodila dvoje muške djece i započela svoju potragu kako bi se dokopala imovinskih prava. U međuvremenu je moj otac bio vezan za krevet, a ona je započela svoju neprestanu i tihu potragu kako da prevesla moju majku. Inzistirala je na vođenju računa i praćenju prihoda i troškova imanja, kojim su se bavili moja majka i brat. Započela je kampanju klevetanja reputacije moje majke kao mučiteljice i okrutne svekrve. Ljudi koji su poznavali moju majku zaključili su da to ne može biti istina. Njezina djeca također su mogla sasvim jasno vidjeti da njihova majka laže, ali su se bojala suočiti se s njom. Drugom je prilikom optužila moju majku i brata da su je fizički zlostavljali i pri tome su odvedeni u lokalnu policijsku postaju. Moj se brat, koji je ionako bio nesigurna osoba, sada prestrašio od nje. Sram zbog ovog događaja slomio je srce moje majke koja se okrenula religiji i počela moliti Bogu za utjehu. Gotovo točno kao po japanskkom redu vožnje naša snajka bi radila drame u kući s različitim temama.

Hrvatske sponzoruše – obiteljska priča 2 dio

Nedugo zatim otac mi je preminuo, a njezin je cilj bio izvući moju majku iz kuće, jer joj je ona jedina stojala na putu stjecanja vinograda i imanja. Moja je majka bila jednako nepopustljiva i oglušila se na moje molbe da se preseli kod mene u Zagreb. Moja je majka mislila da će uspjeti nadmudriti sponzorušu, ali prevarila se. Postojali su i drugi mali vražji trikovi koje bi snajka koristila kako bi uzdrmala obiteljski mir. Jednom je razbila set skupocjenog porculana i bacila ga. Šlag na tortu njenih postupaka bio je kad sam majci za Božić darovala desetak biljaka u malim posudicama i već sljedeći dan ih je uništila polivajući ih kipućom vodom. Moj je brat izgleda sve skupljao i tajio u sebi, pa mu je liječnik prepisao lijekove protiv depresije. Bez komentara – bio je njegov stav u vezi svega što se događalo. 14. veljače ove godine moja je majka izdahnula. Sada je moja snajka, bratova supruga jedini vlasnik cijele imovine i šepuri se s osjećajem pobjede. Postignut je njezin jedini cilj polaganja ruku na imanje i bogatstvo. Moja snajka koja je oličenje Hrvatske sponzoruše je nedavno izjavila da se udala za mog brata samo zbog bogatstva. Nešto što je cijeli svijet znao od početka ali na žalost moj brat nije. Veza traži kompromis i prilagodbe. Sretna veza izgrađena je na mnogim komponentama ljubavi, povjerenja i brige na mnogim razinama. A onda se pojavi djevojka poput moje snajke i uvjerite se da tu djevojku zaista nije briga za sve ovo – jer najviše o čemu brine je ona sama i uvijek manipulira da radite ono što ona želi. Sponzoruša nikad nije spremna ugroziti ni trunke svoje udobnosti radi vas. A onda, dođe vrijeme kada se zapitate da li ste u vezi s jednom od Hrvatske sponzoruše, naravno ukoliko ste upoznati sa svim gore ispred navedenim u vezi teme. Kao što vidite sponzoruše se ne događaju samo u Hrvatskim elitnim krugovima mode ili estrade. Sponzoruše su svuda oko nas i vrebaju poput predatora imućne pojedince iz kojeg mogu izvući ono što ih zanima, a to je novac i bogatstvo.

Hrvatske sponzoruše – kviz

Da li mi u svom neposrednom okruženju imamo Hrvatske sponzoruše i da li su vam prepoznatljive? Ako ste u vezi i ako niste sigurni jeste li se upecali u mrežu Hrvatske sponzoruše, u nastavku teksta ćemo pomoći da dobijete adekvatan odgovor. Sudjelujte u ovom kvizu da biste vidjeli je li to prava ljubav ili vaša partnerica samo slijedi vaše stanje u banci:
Bez uvrede, ali je li vaša djevojka izgleda puno lijepa / ljepša od vas?
a) Oboje izgledom pridajemo popriličnu pažnju jedno drugom.
b) Ona je daleko iznad moje lige.
Pokušajte se vratiti memorijom malo unatrag. Je li se zanimala za vaše financije u prvih nekoliko spojeva?
a) Ne baš – naš je razgovor tada bio vrlo lagan i opušten.
b) Da, činilo se da je stvarno zanima moja karijera i koliko zarađujem.
Je li vas djevojka ikad pozvala na večeru?
a) Da, izvela me je par puta i čak mi kuha kod kuće.
b) Mislim da ona očekuje da stalno budem džentlman i da plaćam.
Je li strastvena u svojoj karijeri?
a) Vrijedno radi na svom poslu. Njena karijera joj je važna.
b) Još uvijek nije pronašla nešto za što se želi u potpunosti obvezati.
Kupili ste joj sentimentalni poklon povodom vašeg zajedničkog provedenog vremena. Kako reagira kad ga dobije?
a) Voli sentimentalne poklone – darivanje i primanje.
b) Ako ga ne može nositi i pokazati, ne želi ga.
Jeste li je ikad vidjeli u trenirci ili bilo kojoj drugoj uobičajenoj odjeći?
a) Da, tako provodimo većinu zajedničkih večeri.
b) Ne baš, uvijek je dotjerana i spremna za odlazak u grad.
Odgovor uglavnom pod a): Vaša je djevojka je s vama zbog vas. Nije je briga imate li novca jer čini se da ima dovoljno svog. Voli sentimentalne poklone i ne očekuje da je nagomilate darovima i nakitom. Iako možete imati pozamašan saldo na banci, za ovu ženu to je samo bonus. Za nju ste pravi kao osoba.
Odgovor uglavnom pod b): Ona nema stvarnih izgleda za karijeru, ali očekuje da je odvedete u grad i provedete se? Ova bi mogla biti sponzoruša. Pokazivanje velikog interesa za vaše bankovno stanje od samog početka otkriva da se ona želi zaštititi. Ova gospođica Savršena s velikim održavanjem vjerojatno će vas ostaviti zbog drugog tipa s boljim paketom. Mislimo na paket plaćanja.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!