Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Dating stranice u Hrvatskoj

Dating stranice u Hrvatskoj

Dating stranice u Hrvatskoj – uvod

Ukoliko ovaj tekst čitaju osobe koje spadaju u kategoriju „srednjovječni“ zasigurno će se sjetiti kako su se njihovi djedovi i bake, pa i oni sami upoznavali sa djevojkama, muškarcima u vremenu prije interneta. Sjetit će se muškarci kako su svoje simpatije sa nervozom čekali s nekim buketom cvijeća u ruci i znojnih dlanova bez obzira na godišnje doba. Današnje žene će se sjetiti kako su kao djevojke tada smišljale kako pozdraviti svoju simpatiju i kako ostati vesela prilikom dolaska na spoj. Danas je sve pomalo drugačije. Danas upoznavanja i spojevi idu puno brže, a tome možemo zahvaliti tehnologiji koja je jako brzo napredovala, tako da je danas skoro nezamislivo druženje bez interneta. Tamo na internetu mnogo toga pozitivnog se dešava, prvi flertovi, prvi dogovori za spoj, a nađe se i poneki buket cvijeća u obliku emojija. I naša domovina Hrvatska ništa po tom pitanju interneta ne zaostaje i činjenica je da hrvatice i hrvati svih životnih dobi prate svjetske trendove i svakim danom sve više njih se prijavljuje na dating stranice u Hrvatskoj. Prema našim istraživanjima doznali smo najpopularnije dating stranice u Hrvatskoj i u nastavku teksta pogledajte popis tih stranica i neka iskustva o kojima ćemo reći nešto više. Takođe preko naše stranice klikom na link vodimo vas u taj svijet upoznavanja gdje vas očekuje zabava i milioni drugih korisnika iz cijelog svijeta. Pa, da krenemo sa dating stranicama koje su u Hrvatskoj ocjenjene kao najbolje.
Tinder
Tinder u potpunosti ispunjava obećanje da će vas staviti pred tisuće pojedinaca koji ispunjavaju uvjete i žele vas odmah upoznati. Njegova je osnovna verzija besplatna za upotrebu, a pruža vam zarazna, nebrižna, zabavna i dobro izgrađena platforma za beskrajno prevlačenje. To je aplikacija za sastanke Editors ‘Choice za pronalaženje gospodina ili gospođe upravo sada. Evo jedne priče sa happy završetkom što Hrvati misle o ovoj stranici za upoznavanje:
“Brat me nagovorio da napravim profil na Tinder aplikaciji. Rekao mi je da je vrijeme da za sebe pronađem nekoga i nakon nekog razmišljanja da li da to uradim ili ne, poslušala sam brata. Iskreno, nisam nešto očekivala kada sam otvorila svoj profil ali nakon pretraživanja drugih korisnika na Tinder stranici, jedan mi se muškarac svidio. Dopisivala sam se s njim skoro dva mjeseca i onda se desio i naš prvi spoj uživo. Na prvom spoju bilo nam je super i kada se završio nisam bila ni svjesna da sam provela nekih pet sati u divnom druženju. Nakon zabavljanja koje je trajalo godinu dana zaručili smo se, a ubrzo i vjenčali. Nakon vjenčanja nisam koristila Tinder ali zahvalna sam bratu i ovoj aplikaciji jer sam na njoj upoznala moju ljubav, moju srodnu dušu. To je za mene bilo pozitivno iskustvo jer šanse da upoznam svog sadašnjeg muža u realnom životu bile su vrlo male. Nismo izlazili na ista mjesta, nismo imali isti krug prijatelja, a i razlika u godinama između nas je išla u prilog šansama da se ne bi sreli u realnom životu, tako da nam je Tinder bio od velike pomoći. ”

Dating stranice u Hrvatskoj – Grindr, Badoo, OkCupid

Grindr
Od pokretanja 2009. godine, Grindr je izrastao u najveću aplikaciju za društvene mreže za homoseksualce, bi, trans i queer osobe u dobi od 18 do 60 godina. Imaju milijune svakodnevnih korisnika u gotovo svim zemljama, u svakom kutku planeta, pa isto tako imaju svoje korisnike i u Hrvatskoj. Grindr stranica za upoznavanje takođe spada u popularne dating stranice u Hrvatskoj. Danas Grindr s ponosom predstavlja moderan LGBTQ stil života. Od socijalnih pitanja do izvornog sadržaja, krče inovativne putove sa značajnim utjecajem na njihovu zajednicu. U Hrvatskoj je 2014 godine donešen Zakon o životnom partnerstvu koji daje istospolnim parovima gotovo jednaka prava koja imaju heteroseksualni parovi. Dating stranice u Hrvatskoj među kojima je i Grindr jako je popularna u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Grad Zagreb ima najrazvijeniju LGBT scenu u Hrvatskoj s gay klubovima, barovima i ostalim gay-friendly sadržajima. U Zagrebu djeluje i organizacija Queer Zagreb koja promiče jednakost LGBT osoba kroz manifestacije festival Queer Zagreb i filmski festival Queer MoMenti.
Badoo
Badoo je besplatna platforma za internetske veze i mobilna aplikacija koju je u studenom 2006. godine pokrenuo Andrey Andreev, ruski poduzetnik. Badoo se proslavio Facebook kvizovima i igrama prije nego što je konačno postao njegova samostalna usluga 2012. godine. Cilj platforme je izdvojiti se od ostalih mreža za pronalaženje partnera na internetu uklanjanjem pojma “web stranica za upoznavanje”, nazivajući se mrežom društvenih medija s velikim fokusom na upoznavanje. Da biste stvorili račun na Badoo-u, morate navesti svoje ime, rođendan, grad, spol i ono što tražite (prijateljstvo, datumi ili chat). Također morate poslati svoju fotografiju. Interesantan je postupak provjere kod ove stranice. Badoo će vam dati uzorak slike muškarca ili žene u određenim pozama. Morate se fotografirati u istoj pozi i predati Badoo timu. Ovaj način provjere otklanja lažne profile. Na jednom hrvatskom forumu u vezi Badoo stranice, pročitala sam pisanje jednog oženjenog hrvata koji me je istinski nasmijao, a napisao je slijedeće: „Ja instalirao Bado, izbaci mi kao u blizini ženinu prijateljicu, odmah obrisao aplikaciju. Morat ću biti anominan i pod nekim drugim imenom se registrovati. “
OkCupid
Na prvi pogled nije sasvim očito po čemu se OkCupid razlikuje od ostalih aplikacija za upoznavanje. U doba kada Tinder olakšava prevlačenje, a Bumble stavlja svu snagu u ženske ruke, lako je popustiti OkCupid kao generički također vođen. Tek kad dovršite postupak registracije, shvatite da o vama prikuplja dovoljno podataka za davanje informiranih prijedloga za podudaranje, što vam štedi vrijeme koje biste inače proveli razvrstavajući stotine profila. Također možete koristiti većinu njegovih značajki bez plaćanja lipe. OkCupid ne uklanja sa svoje strane Editors ‘Choice, Match, sa svojim jednako robusnim profilima i user-friendly sučeljem, ali dobra je alternativa za one koji traže dugotrajnu ljubav.

Dating stranice u Hrvatskoj – Bumble, Seeking Love Arrangement

Bumble
Bumble je još jedna aplikacija koja spada u omiljene dating stranice u Hrvatskoj i koja daje moć u ženske ruke. Da bi muškarac mogao kontaktirati ženu, ona je ta koja bi prvo trebala pokazati interes za njega, dodajući nivo sigurnosti koji nedostaje drugim sličnim stranicama. Kreirao ga je jedan od suosnivača Tindera. Bumble s tom popularnom aplikacijom dijeli puno značajki – posebno koncept prevlačenja kako biste pokazali zanimanje za kolegu korisnika. Ako ste tip koji će rado sjediti i pustiti ženu da kontrolira interakcije, Bumble je vaš izbor. A ako ste žena koja želi vratiti moć u sferi internetskih spojeva i smanjiti sve neželjene dolazne poruke – Bumble je mjesto na kojem želite biti. Dakle, možete gledati fotografije, profile, opise, ali kontakt će se ostvariti samo ako prvi korak napravi žena. Prilikom isprobavanja ove dating stranice u Hrvatskoj za koje vlada veliko zanimanje, otvorila sam svoj profil i izabrala treću opciju koja se nudi, a treća je opcija ona s ljubavnim predznakom, dakle traženje partnera. Krenula sam s prvim upadom jer cure ipak vuku prvi potez. Šaljem poruku na dva chata. Budući da nemam ozbiljni interes bila sam maksimalno ležerna. Nije prošlo ni par minuta i stiže prvi odgovor. David ima 38 godina, stranac je, inženjer, živi u Dubrovniku i u Zagrebu i kaže mi da Hrvatice vole da koriste Bumble. Nije, kako tvrdi, još uvijek u ovih par mjeseci kako je korisnik naišao na pravi match, a ja mu se činim interesantna. S tim da žene imaju glavnu riječ on nema problema. Dapače, nije mu mrsko da preuzmu inicijativu. Hrvatska mu se sviđa, žao mi je bilo zavlačiti ga tako ljubaznog i pristojnog, te mu priznajem da sam tu samo radi istraživanja. Malo sam ga razočarala.
Elite Seeking Love Arrangement
Ova stranica koja je dostupna diljem svijeta služi za upoznavanje “sugar daddyja” ili obrnuto, “sugar babies”. Broji milijune korisnika diljem svijeta, pa samim tim ima isto tako puno korisnika u Hrvatskoj koji su u potrazi za partnerom veće platežne moći ili pak partnericom mlađe dobi. Također, iznenađujuće je vidjeti da web mjesto koje ima vrlo specifičan koncept ima puno članova iz Hrvatske. Web mjesto se sastoji od dvije glavne uloge koje članovi igraju: Sugar Daddy, ili “Uspješni član”, kako ih web stranica naziva, definiran je kao moderan gospodin s profinjenim ukusom. Ima iznimna iskustva i bogatstvo resursa, nekoga tko traži nekoga s kime će podijeliti njegov izvanredan život i način života. Najviše od svega željan je stvaranja značajnih odnosa i iskustava. S druge strane, postoji Sugar Baby ili “Atraktivni član” kako ih web stranica naziva. Definirana je kao osnažena osoba s izvrsnim ukusom i apetitom za vezu. Nazovite je bilo kako, ali ona želi biti ispunjena novim iskustvima i ima želju za okusom dobrog života. Ne dopušta da se ograničava tradicionalnim definicijama odnosa, ali vjeruje u njezinu modernu interpretaciju. Nastoji stvoriti vezu pod vlastitim uvjetima i otvorena je za širenje svojih vidika, želja i ciljeva. Ambiciozna je i cijeni vrijednost pronalaska “Uspješnog člana” koji može biti pouzdanik, prijatelj i ljubavnik.

Dating stranice u Hrvatskoj – Modamily, 3ndr

Dating stranice u Hrvatskoj osim onih popularnih koje sam navela prethodno u tekstu na ovu temu, osim takvih koje se u Hrvatskoj aktivno koriste za pronalaženje nekoga „za jednu noć“ ili „ljubav svog života“, u nastavku odlomka saznajte i one drugačije dating stranice u Hrvatskoj koje plijene pažnju.
Modamily
Modamily je platforma za društvena otkrića koja povezuje ljude koji su spremni imati djecu i zasnovati obitelj. Pomalo bizarna za određene krugove u Hrvatskoj ova aplikacija je namijenjena osobama koje su same, a žele dijete ili pak traže nekog s kim će osnovati obitelj. Modamily aplikacija omogućava korisnicima da pronađu potencijalnog donora ili surogat majku. Takođe postoji opcija co-parenting, koja nudi svojim korisnicima da upoznaju prijatelja s kojim će dijeliti dijete. Modamily je jako popularna i među gay parovima koji ne mogu s partnerom osnovati obitelj te im je potreban donor. Umjesto da se podudara s ljudima koji traže ljubav, stranica okuplja one koji žele imati djecu bez komplikacija romantike. Web stranica izvještava o raketnom broju korisnika preko 36. 000, uglavnom u srednjim i kasnim 30-ima, od kojih mnogi osjećaju kako vrijeme istječe te da je roditeljstvo s ‘suroditeljem’ bolje od čekanja da se pronađe prava ljubav. Članovi se prijave uz naknadu, popunjavaju profil i zdravstveni upitnik, traže prikladne su- roditelje i međusobno se javljaju kad misle da imaju podudarnost. Slično je web mjestima za spojeve, ali članovima daje slobodu postavljanja ozbiljnih pitanja bez trenja nove veze. Mreža je širom svijeta; svatko se može pridružiti, a njihov tim pažljivo provjerava kako bi osigurao da cjelovitost web stranice ostane netaknuta i da se članovi osjećaju sigurno. “Ako primijetimo nešto loše, profil možemo odmah izbrisati – zabranjuje se svatko tko iskorištava ili izaziva sumnju. ” Kažu odgovorni u Modamily. Omjer muškaraca i žena koji koriste stranicu je 40/60, s podijeljenošću 50/50 između homoseksualaca i heteroseksualaca u oba slučaja.
3ndr
Thrinder (3ndr) je aplikacija za upoznavanje s dodatkom. Za razliku od većine aplikacija za sastanke na tržištu koje dvoje ljudi mogu razgovarati i spojiti se, Thrinder je specijaliziran za pomoć u pronalaženju partnera u troje. To znači da je Thrinder vaš prečac za ispunjavanje vaših maštarija u troje. Thrinder je platforma na kojoj susrećete istomišljenike koji su otvoreni za seksualna iskustva i slobodu. Ovo je njegova ljubazna platforma koja se može pohvaliti velikim značajkama usmjerenim na to da jednim potezom usrećite vas i još dvoje ljudi. Sve više ljudi odlučuje se na spoj u troje Generalno sam skeptična kad su u pitanju takve statistike, ali na temelju osobnog istraživanja znam da mnogi maštaju o takvom spoju. Aplikacije 3ndr navodno je pravo mjesto za takve ljude. Diljem svijeta skinulo ju je već više od dva milijuna ljudi, a u Hrvatskoj 40. 000. Većina članova te zajednice, dakle, traži par dok većina parova traži treću ženu. A slično je stanje i na drugim aplikacijama takve vrste i sve one dijele nešto zajedničko – lica ljudi zamagljena su, a sadržaj se svodi na hrpu amaterskih erotskih fotografija.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!