Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Bogati muškarci

Bogati muškarci

Bogati muškarci – provodadžija, priča 1

Danas se pojam bogatstvo kvantitativno često odnosi na novac i vlasništvo. Živimo u razdoblju visokoga i brzoga tehničkog i tehnološkog napretka, razdoblju u kojem su ljudske sudbine opterećene novim iskušenjima i novim izazovima. U tom kontekstu prednjače bogati muškarci u odnosu na nježniji spol. Žene vole moćne muškarce i njima će uvijek dati prednost, zaključak je jednog istraživanja u Americi. U nastavku teksta donosimo vam priču jedne žene, profesionalne provodadžije koju bogati muškarci često angažiraju u pronalaženju partnera za spoj i zabavu.
Elitni sam profesionalni provodadžija gotovo 20 godina. Radim isključivo s vrhunskim, uspješnim ljudima koji vole hodati ispod radara, koji nemaju vremena biti u aplikacijama za spojeve i koji više vole nekoga poput mene da provjerava podudaranja za njih. Moji su klijenti uvijek bili bogati muškarci, izvršni direktori, vlasnici investicijskih fondova, poduzetnici, partneri u odvjetničkim uredima, investicijski bankari itd. Pomogla sam tisućama da pronađu ljubav i uvijek sam imala onaj šesti osjećaj da znam tko s kime dobro ide. Kao rezultat toga, zaista sam shvatila kako funkcionira um bogataša. Mnogo me žena pita zašto bogataš na kraju oženi onu drugu ženu, pogotovo kad se činilo da je prva žena bila više njegov tip. Ono što sam uspjela otkriti kod tih muškaraca jest, iako će se neki bogataši oženiti ženom u koju se do ludila zaljube, velika većina njih na kraju se vjenča iz ovih razloga.
1. Vrijeme može biti sve
Za bogataše, ponekad zabavljanje zapravo može biti označeno vremenom. Vidjela sam mnogo slučajeva u svom poslu gdje su se bogataši na kraju vjenčali s “neočekivanom ženom”, jer je bilo vrijeme i ništa više. Možda je postao jedini član uprave njegove tvrtke koji nije oženjen, možda je posljednji prijatelj iz njegove kohorte ozvaničio vezu ili je možda posljednji pojedinac neženja u krugu svojih prijatelja. Svaki put kad se dogodi ovakav pokretački događaj, bogataš može vrlo brzo odlučiti postati oženjen muškarac.
2. Žena se čini kao da bi bila prava majka njegovih nasljednika
Bogataši svoju djecu vide kao sljedeće izvršne direktore svoje tvrtke, pa su vrlo odlučni u odabiru tko će biti majka njihovih budućih nasljednika. Mnogi su mi bogataši rekli da čak i ako misle da je jedna žena izvrsna u svakom drugom pogledu, pa čak i ako su zaljubljeni u tu ženu, ako je ne vide kao dobru majku s jakim moralnim kompasom, takvu ženu neće odabrati.

Bogati muškarci – provodadžija, priča 2

3. Žena se jednostavno uklapa u njegov život
Vidjela sam da se mnogi bogati muškarci ožene ženama koje im jednostavno odgovaraju; ona je u prenesenom značenju lonac za njegov poklopac, yin za njegov yang. Budući da su njihovi životi toliko zauzeti i imaju toliko odgovornosti, u konačnici se žele oženiti s nekim tko je imao sličan odgoj, bio u istim društvenim krugovima i ima iste ideje o životu općenito, tako da su stvari jednostavno jednostavne.
4. Žena mu je podrška i razumijevanje
Mnogo bogatih muškaraca privlače žene koje vrlo dobro razumiju njihov način života i koliko su zauzeti, te su spremni staviti njegove interese na prvo mjesto kad je to potrebno. Mnoge žene misle da je težak put do imućnog muškarca. Međutim, ono što sam vidjela je da je puno puta, upravo suprotno. Bogati muškarci zapravo završavaju brakom sa ženama koje su lagodnije, empatičnije i timske igračice.
5. Odlučuje da je spreman imati djecu
Mnogo bogatih muškaraca voli slobodu kad izlaze, ali i dalje imaju staromodne vrijednosti kad je riječ o odgoju djece i obitelji. Ako se jednog jutra probudi i pomisli “Trebam imati dijete”, žena koja u tom trenutku ima njegovu pažnju bit će ona s kojom će se oženiti.
6. Žena treba biti vrlo organizirana
Mnogi bogati muškarci vole se oženiti ženom koja je organizirana, koja može uspješno raditi puno stvari odjednom i da teži „domaćici“. Ovo bi moglo zvučati nalik pećinskom čovjeku, ali mnogi uspješni muškarci kažu mi da se u konačnici žele oženiti ženom koja se bez napora može brinuti o kući i obitelji. To ne znači da žena ne može biti šefica domaćinstva, ali morate biti sposobni za taj dio svog života u obitelji.
7. Žena je puni paket
Muškarci bogataši po svojoj su prirodi previše uspješni pa, naravno i žele se oženiti ženom za koju smatraju i vjeruju da sve ima. Imati sve je za svakog imućnog muškarca drugačije, ali svi žele biti s nekom ženom koju vide i lijepom i seksi, pametnom, obiteljski orijentiranom, razumljivom i ljubaznom. Oni ženu vide na način da joj je porodica najbitniji i najveći posao jer žena je stub porodice i ako joj porodica i partner nisu na prvom mjestu, za bogate muškarce takva veza će biti neuspješna i biti osuđena na propast.

Bogati muškarci – web mjesta za upoznavanje bogataša 1

Oni su bogati muškarci i traže ženu s lijepim licem i pravim oblinama, ona traži bogatog muškarca s dobrim poslom i ugledom. Kao što vidite nema puno filozofije u ovom načinu razmišljanja kod bogatih muškaraca i žena koje traže takvog tipa muškarca. U vrijeme prije interneta takva vrsta traženja i upoznavanja znatno je bila otežana ali danas u vrijeme tehnološkog napretka i svijeta interneta puno lakše je doći do bogatih muškaraca. Bogati muškarci se mogu pronaći na web stranicama koje obrađuju lijepe i bogate muškarce, kao i žene koje traže ljubav u takvim muškarcima. Neke web stranice udovoljavaju slobodnim osobama, dok neke web stranice promiču samo veze s sugar daddy. Bez obzira tražite li sugar daddy ili klasičnu dugotrajnu i ozbiljnu vezu s bogatim muškarcem, za vas smo odabrali najbolja web mjesta za upoznavanje bogatih muškaraca. Pročitajte naše recenzije najboljih web mjesta za upoznavanje bogataša i započnite pretragu već danas.
Millionairematch. com je nagrađivana web stranica osmišljena kako bi svojim korisnicima omogućila visokokvalitetno iskustvo upoznavanja. Mnogi od članova zarade preko 200 000 USD godišnje i zainteresirani su za upoznavanje drugih uspješnih / atraktivnih ljudi koji su spremni započeti vezu. Ova web stranica za upoznavanje najveća je i originalna web stranica za upoznavanje bogataša. Na mreži je više od 20 godina i broji gotovo 5 milijuna članova. Millionaire Match objavljen je na CNN-u, Forbesu, CBS-u, ABC-u, Wall Street Journal-u i drugim visokim medijima.
Prednosti stranice: Poznata web stranica za upoznavanje bogataša s 5 milijuna članova; Kvalitetni profili; 24/7 korisnička podrška i savjetnik za internetske veze; Poboljšana zaštita privatnosti; Provjereni bogataši.
Nedostaci stranice: Specifikacije videochata nisu dostupne; Usredočena samo na razvijene zemlje, ali to ne znači da ne vrijedi pokušati jer kako kažu ljubav ne poznaje granice.
EliteSingles. S više od osamdeset posto članova koji imaju ili magisterij, prvostupništvo ili doktorat, EliteSingles. com se nametnuo kao vodeća web stranica za upoznavanje obrazovanih stručnjaka, uglavnom onih koji traže dugoročnog partnera. EliteSingles posvećen je osiguranju da članovi imaju učinkovita, sigurna i zabavna iskustva s internetskim upoznavanjima od početka do kraja. Njegov siguran sustav za otkrivanje prijevara uklanja lažne profile s web stranice, dok dubinski test osobnosti od 200 pitanja daje informacije o njihovim podudarnostima, tako da samci pronalaze osobu koja je s njima kompatibilna u svakom pogledu.
Prednosti: Možete birati između besplatnog članstva ili najboljih pretplatničkih paketa; Dobri sigurnosni alati, Dubinski test osobnosti nudi inteligentne usluge pronalaženja partnera; Tim za korisničku pomoć možete dobiti putem e-pošte, telefona ili mrežnog obrasca.
Nedostaci: Nije web stranica za slučajnog datera; Test osobnosti je dugotrajan i može potrajati do četrdeset i pet minuta.

Bogati muškarci – web mjesta za upoznavanje bogataša 2

Seeking. Osnovana 2005. godine, Seeking je zapanjujuća web lokacija za sugar baby koja je uspješno udružila sugar daddy sa sugar baby. Stranica je posvećena održavanju sigurnosti svojih korisnika. Izveštavanje sugar osoba prilično je osjetljiva niša za nekoliko korisnika web mjesta, pa se traže uređaji i strogi plan privatnosti. Svaki račun i slika poslana na web stranicu pregledavaju se kako bi se riješili prevaranata i lažnih računa. Ako želite izlaziti sa sugar baby ili bogatim sugar daddy, onda to možete slobodno učiniti. Pridruživanje ovom web mjestu na kome vas čekaju bogati muškarci potpuno je besplatno. Samo pročitajte ugovor o članstvu, odaberite vrstu profila koji želite, popunite svoj račun i aktivirajte svoj profil provjerom e-pošte. Ako dovršite profil na jednoj stranici i prenesete jednu sliku, možete besplatno koristiti osnovne specifikacije pretraživanja web stranice. Možete pretraživati prema najnovijim korisnicima, mjestu, broju, nadimku i posljednjim pregledanim računima. Najnovija pretraživanja dostupna su premium i plaćenim korisnicima.
Prednosti: Visok omjer žena je jedan od razloga koju bogati muškarci koriste ovu stranicu; Izuzetno jednostavno sučelje; Registracija je vrlo jednostavna.
Nedostaci: Većina značajki samo je dostupna članovima koji plaćaju; Nema iOS aplikacije
League je internetska stranica za upoznavanje koja je dizajnirana za ljude s vrhunskim ambicijama. Namjera je pronaći ove izvršne direktorice, razne poslovne žene i poslovne ljude istomišljenike koji su jednakog kalibra. Glavni je cilj ovdje poštedjeti vrijeme traženja takve osobe uvođenjem velikog skupa istomišljenika. Liga vam pruža sulud spektar specifikacija koje možda nećete pronaći kod svojih suparnika.
Prednosti: Visoki standard podudaranja; Korisnička usluga je zapanjujuća; Profili visokog standarda s detaljnim spominjanjem svega.
Nedostaci: Obavezno je povezati svoje Facebook i LinkedIn račune; Dostupna je samo za mobilne uređaje.
WealthyMen. Web mjesto pokrenuto je 2013. godine i od tog trenutka dobiva status mjesta koje se usredotočuje više na povremene sastanke nego na marketing dugoročnih veza i braka. Stoga članstvo možete jednostavno iskoristiti, ali samo u slučaju da imate pretplatu. Doista, vrlo brzo postaje jasno da svoj račun morate nadograditi jer besplatni članovi ne mogu ništa drugo nego surfati web stranicom. Uz to, ne mogu ni pregledavati profile ostalih korisnika. Postoji na hiljade dama koje se pitaju kako pronaći bogatog muža i hiljade bogatih muškaraca koji traže dame koje udovoljavaju standardima najbolje djevojke. Bogati muškarci virtualna je atmosfera u kojoj bi se ove dvije skupine mogle upoznati i započeti veze koje ih zanimaju.
Prednosti: Tromjesečna garancija za pronalaženje rezultata; Mobilna web stranica i aplikacija za iPhone.
Nedostaci: Nema podudaranja s podacima profila; Ograničena značajka s besplatnim članstvom; Samo web mjesto na računalu, bez aplikacija.

Tagovi:

10 milijuna članova

Pronađi partnera u samo nekoliko klikova na najpoznatijoj svjetskoj stranici koja ima preko 10.000.000 članova

Uključi se BESPLATNO i pronađi djevojku za sebe!